Terveydentilallaan huolta herättänyt Madonna, 65, nauttii hyväntuulisella syntymäpäivävideolla – fanit ilahtuivat: "Olen iloinen, että olet elossa"

Madonna täytti keskiviikkona 16. elokuuta 65 vuotta.

Pop-legenda Madonna täytti keskiviikkona 16. elokuuta 65 vuotta. Muusikko juhlisti merkkipäiväänsä Portugalin Lissabonissa yhdessä perheensä ja ystäviensä kanssa.

Madonna herätti kesällä huolta terveydentilallaan, kun hän joutui tehohoitoon 24. kesäkuuta vakavan bakteeritulehduksen seurauksena. Hän on nyttemmin jakanut Instagram-tililleen videon syntymäpäiväjuhlinnastaan, jonka yhteydessä hän kirjoittaa, että on hienoa olla elossa.

– ... ja mahtavaa, että saan laittaa tanssikengät jalkaani ja juhlia syntymäpäivääni! Olen niin kiitollinen. Kiitos Lissabon ja kaikki, jotka tekivät siitä mahdollista, Madonna kirjoittaa videonsa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videon perusteella Madonna on todella ottanut kaiken irti syntymäpäiväreissustaan. Videolla pop-tähti esiintyy hyvinvoivan oloisena muun muassa veneilystä ja ratsastuksesta nauttien sekä tanssien ja laulaen. 

Pop-tähden hyväntuulinen video vaikuttaa ilahduttaneen tämän someseuraajia, jotka ovat jättäneet positiivisia kommentteja videon alle.

– Näytät upealta! Hyvää syntymäpäivää Madonna! yksi kirjoittaa.

– Niin ihanaa nähdä sinun tulevan vahvemmaksi! toinen iloitsee.

– Hyvää syntymäpäivää! Minäkin olen iloinen, että olet elossa! kolmas kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat