Tehohoidossa olleelta Madonnalta, 64, tunteikas päivitys: "Tajusin, kuinka onnekas olen, että olen elossa"

Poptähti Madonna toipuu joutui bakteeritulehduksen vuoksi tehohoitoon. Nyt kotona toipumassa ollut Madonna kiittää läheisiään tuesta ja on kiitollinen, että selvisi elossa tulehduksesta. 

Poplegenda Madonna, 64, joutui tehohoitoon 24. kesäkuuta vakavan bakteeritulehduksen seurauksena. Hän oli sairaalassa useita päiviä. Nyt pop-tähti jakoi koskettavan päivityksen, jossa hän kiittää perhettään ja ystäviään tuesta, jota sai heiltä sairauden aikana. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Laulaja kertoo olevansa kiitollinen siitä, että hän sai vielä jatkaa elämäänsä. Kuvissa hän on yhdessä adoptiopoikansa David Bandan, 17, ja biologisen esikoistyttärensäLourdes Leonin, 26, kanssa. Sen lisäksi Madonnalla on 22-vuotias poika, Rocco Richie yhdessä elokuvaohjaaja Guy Richien kanssa sekä adoptiolapset Mercy James, 16, ja 10-vuotiaat kaksossiskokset Estere ja Stella

Perheeltä ja ystäviltä saatu rakkaus on paras lääke. On kulunut kuukausi kotiutumisestani ja voin samaistua tähän lauseeseen, Madonna kirjoittaa. 

Äitinä voit todella jäädä kiinni lastesi jatkuvien tarpeiden toteuttamiseen ja loputtomaan antamiseen. Mutta pelimerkkien loppuessa, lapseni todella tulivat luokseni. Näin heissä sellaisen puolen, joita en ole aiemmin nähnyt. Sillä oli suuri merkitys, tähti kirjoittaa. 

Kuvia skrollaamalla näkyy myös kuva Madonnasta, joka pitelee kädessään lahjaa, jonka on saanut manageriltaan Guy Osearylta. Lahja on polaroid-kuva edesmenneestä kuvataileilijasta Keith Haringista, jonka paidassa on kuva pop-kuningas Michael Jacksonista. Madonna kertoo, että kuva sai hänet itkemään. 

– Itkin, kun avasin tämän lahjan, koska tajusin, kuinka onnekas olen, että olen elossa. Ja kuinka onnekas olenkaan, että olen tuntenut nämä ihmiset ja niin monet muut, jotka ovat myös poissa.

Artistin Celebrations-maailmankiertueen oli määrä alkaa heinäkuun 15. päivä, mutta Madonnan terveydentilasta johtuen sen alkamista lykättiin. Madonna on kertonut, että kiertueen aikataulut tullaan järjestämään uudelleen. 

Lue myös:

    Uusimmat