Tennistähti viekasteli kohupelaajalle kyseenalaisen syntymäpäiväyllätyksen – fanien reagointi teki pikavauhtia tuhoa: "Olet täysi idiootti, lopettakaa!"

Tenniksen kohupelaajan Nick Kyrgiosin 25-vuotissyntymäpäivästä tuli tänään maanantaina taatusti unohtumaton. Kilpakumppani Stefanos Tsitsipas päätti nimittäin jakaa australialaisen puhelinnumeron julkisesti, ja yhteydenotot ryöpsähtivät tuota pikaa käsistä.

Kreikkalainen tennistähti Tsitsipas järjesti Kyrgiosille yllätyksen, jota voi kutsua erikoiseksi. Hän jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän pitää ylhäällä puhelinnumeron sisältävää kylttiä. Puhelinnumeron yläpuolelle on kirjoitettu isolla "soita minulle".

– Nosta toisia ylös, Tsitsipas raapusteli kuvatekstiksi.

Sittemmin paljastui, että kylttiin kirjattu puhelinnumero kuului Kyrgiosille. Australialainen tuli itse kommentoimaan Tsitsipasin kuvaa vihaisin sanoin.

– Olet täysi idiootti, lopettakaa kaikki minulle soittelu! Kyrgios pauhasi. Australialainen uutissivusto News.com.au kertoo, että numero kytkeytyi pian pois päältä. Sivusto arvelee tämän johtuneen toistuvista puheluista ja viesteistä, joita Kyrgios alkoi saada. Sivuston mukaan Instagram-julkaisusta lähtenyt ketjureaktio "tuhosi hänen puhelimensa".

Kyrgios on tunnettu tennistaitojensa ohella kiivaasta luonteestaan. Kohuissa marinoidulta australialaiselta on nähty vuosien saatossa useita kyseenalaisia temppuja, olkoonkin että nyt hän oli itse kohteena.

Lue myös:

    Uusimmat