MM-sankari kuvasi videota, kun taustalle pärähti riisuutunut nainen – ja pätkähän päätyi julki

Jalkapallon maailmanmestari Andreas Brehme kuvasi syntymäpäiväonnitteluita fanille, kun taustalle ilmestyikin riisuutunut nainen. Video on pompannut viraaliksi.

Saksalaislegenda Brehme lähettää säännöllisesti personoituja syntymäpäiväonnitteluja faneille WhatsAppin välityksellä. Yksi pätkistä on nyt levinnyt suurellekin joukolle ja kerännyt miljoonia katselukertoja.

Siinä Brehme kääntää yhtäkkiä päätään ja kameraansa sivulle, jossa tepastelee ovensuussa nainen rinnat paljaina.

Saksalaislehti Bild kertoo, että kyseessä on Brehmen kumppani Susanne Schaefer. Yllään naisella oli vain alushousut. Schaefer valotti episodin tapahtuneen viime kesänä lomalla Italian Gardajärvellä.

– Mutta mitä sitten? Voit nähdä minut vaatteita pois ottaneena rannalla. Tai saunassa. Nauroimme tälle ja kiusasin "Andya", minun sosiaalisen median eksperttiäni, Schaefer virkkoi.

Brehme sanoi havahtuneensa viraalihittiin vasta, kun useampi ystävä sanoi huomanneensa sen. Mies ei tajunnut edes lähettäneensä pätkää, ja pohti, että jonkun on täytynyt julkistaa se.

62-vuotias legenda on ottanut asian kuitenkin huumorilla.

– Nyt koko maailma tietää, mikä upea vaimo minulla on! Tätä ei olisi pitänyt tapahtua, mutta voin nauraa itselleni. Tulevaisuudessa minun on parempi antaa Susannen kuvata... hän veisteli.

Brehme ratkaisi Länsi-Saksalle jalkapallon vuoden 1990 MM-loppuottelun Argentiinaa vastaan. Hän teki tuolloin rangaistuspotkusta ottelun ainoan maalin.

Brehme oli saavuttamassa maajoukkueurallaan myös MM-hopeaa ja EM-hopeaa.

Lue myös:

    Uusimmat