Tennistähdestä julkaistu kohuvideo sai tylyn vastaanoton – "Tämä v*****aa minua"

Australialainen tennistähti Nick Kyrgios arvostelee kovin sanoin saksalaiskollegaansa Alexander Zvereviä, joka nähtiin tanssimassa yökerhossa sunnuntaina julkaistulla videolla, vaikka tämän pitäisi olla koronakaranteenissa.

Zverev osallistui toissa viikolla serbitähti Novak Djokovicin järjestämälle Adria Tour -näytöskiertueelle, jonka useilla osallistujilla on todettu koronatartunta. Djokovic ilmoitti viime viikolla saaneensa koronaviruksen. Myös Djokovicin vaimo sairastui.

Zverev julkaisi viikko sitten tiedotteen, jossa kertoi oman ja taustajoukkojensa koronavirustestien olleen negatiivisia. Tästä huolimatta hän ilmoitti vetäytyvänsä omaehtoiseen karanteeniin lääkäreiden suositusten mukaisesti.

Karanteeni näyttäisi kuitenkin päättyneen pikaisesti. Reutersin mukaan saksalainen suunnittelija Philipp Plein julkaisi sunnuntaina Instagramissa videon, jossa Zverev nähtiin tanssimassa täydessä yökerhossa. Videon kuvausajasta ei kuitenkaan ole varmuutta. Video on sittemmin poistettu.

Kyrgios on jo aiemmin arvostellut Adria Tourin järjestemistä ja sille osallistuineita pelaajia, jotka nähtiin tapahtuman yhteydessä muun muassa juhlimassa läheisissä tunnelmissa. Zverevin näkeminen juhlimassa vain noin viikkoa myöhemmin sai Kyrgiosin sapen kiehahtamaan. 

–Herään ja huomaan, että maailmalla on tapahtunut kyseenalaisia asioita. Yksi asia, mikä pisti silmään oli se, että näin taas Sascha Zverevin. Miten itsekäs voitkaan olla?, Kyrgios toisteli Instagram-tilinsä story-osiossa.

Kirosanoilla höystetyssä purkautumisessaan Kyrgios päivittelee sitä, että Zverev laittoi asiainhoitajansa kirjoittamaan tiedotteen omaehtoisesta karanteenista, jota ei kuitenkaan noudattanut. 

– Tämä v*****aa minua. Tennismaailma v*****aa minua todella paljon, Kyrgios päätti viestinsä.

Zverev on tenniksen maailmanlistalla sijalla seitsemän. Kyrgiosin sijoitus on 40:s.


Lue myös:

    Uusimmat