Taas uusi koronatartunta tenniksen kohuturnauksessa – toimittaja lyö homman jo huumoriksi

Tenniksen kohutun Adria Tourin yhteydessä on paljastunut uusi koronavirustapaus. Turnauksessa tv-töissä ollut kroatialainen urheilutoimittaja Mirna Zidaric kertoo tartunnastaan Instagramissa.

Useat Novak Djokovicin Balkanilla järjestämään Adria Touriin osallistuneet ovat saaneet koronatartunnan. Turnaus keskeytettiin bulgarialaispelaaja Grigor Dimitrovin koronatartunnan myötä. Sen jälkeen tartuntoja on paljastunut lisää, mukaan lukien tennishuippu Djokovicin ja hänen vaimonsa tapaukset.

Positiivisen koronavirusnäytteen on antanut myös NBA-koripalloilijatähti Nikola Jokic, joka vietti hiljattain Djokovicin kanssa aikaa tämän turnauksessa.

Listalle on nyt liittynyt lisäksi urheilutoimittaja Mirna Zidaric. Hän kertoo saaneensa ensimmäisiä sairastumisen oireita sunnuntai-iltana, ja tämän jälkeen sairaalassa tehty koronavirustesti osoittautui positiiviseksi.

Zidaric kertoo eristäytyneensä Zagrebissa, noudattavansa lääkärin ohjeita ja uskovansa pikaiseen toipumiseen.

– Vaikka kiinnitin paljon huomiota ennaltaehkäisyyn, infektio tuli ja haluan jälleen kerran korostaa, että koskaan ei voi olla liian tarkkaavainen, Zidaric raportoi.

Hän veisti asiasta huumoriakin.

– Kun tiesin, miten käyttää ’hashtagia’ aiemmissa julkaisuissa, että ole positiivinen, minulla ei ollut aavistustakaan, että minut otettaisiin kirjaimellisesti, hän veisti nauravan emojin kera.

Adria Tour -näytöskiertue on saanut paljon kritiikkiä siitä, että otteluissa on ollut paljon yleisöä ja pelaajat eivät ole noudattaneet ohjeistuksia turvaväleistä ja hygieniasta. Myös tennistähtien villi yökerhojuhlinta on herättänyt kummastelua. 

Lue myös:

    Uusimmat