Huippujen turnaukseen osallistuneella tennistähdellä todettu koronavirus – pelkää tartuttaneensa muitakin

Tennispelaaja Grigor Dimitrov kertoi sunnuntaina saaneensa koronavirustartunnan. Bulgarialainen Dimitrov osallistui hiljattain Adria Tour -nimeä kantavalle näytösturnauskiertueelle, jonka turnauksia järjestetään Balkanin maissa.

Dimitrov pelasi reilu viikko sitten kiertueen avausturnauksessa Belgradissa. Turnausta tähdittivät muun muassa maailman ykköspelaaja Novak Djokovic, Itävallan Dominic Thiem ja Saksan Alexander Zverev.

Lauantaina Dimitrov vetäytyi Kroatian Zadarissa pelatusta toisesta turnauksesta isäntämaan Borna Coricille kärsityn tappion jälkeen. Hän valitteli heikkoa oloaan ottelun jälkeen.

– Haluan fanieni ja ystävieni tietävän, että annoin positiivisen covid-19-testin Monacossa, maailmanlistan sijalla 19 oleva Dimitrov kertoi Instagram-tilillään.

– Haluan varmistaa, että minuun viime päivien aikana yhteydessä olleet ihmiset testataan, ja he ryhtyvät tarvittaviin varotoimenpiteisiin. Olen todella pahoillani mahdollisesta vahingosta, jonka olen saattanut aiheuttaa. Olen nyt takaisin kotona ja toipumassa, hän lisäsi.

Kroatiassa pelatun turnauksen sunnuntainen loppuottelu Djokovicin ja Venäjän Andrei Rublevin välillä peruttiin välittömästi Dimitrovin tartuntatiedon jälkeen. Huippupelaajista turnauksessa mukana olivat myös Zverev ja kroatialainen Marin Cilic.

Lue myös:

    Uusimmat