Tenniksen kohutähdeltä posketon raivonpuuska – pihalle potkittu fani pahoitteli tekoaan: "Ehkä menin liian pitkälle"

Tulosruutu: Katso videolta, miten Nick Kyrgios kiukkusi tuomarille WImbledonin huippufinaalissa.

Tenniksen kohutähti Nick Kyrgios joutui raivokkaaseen sananvaihtoon tuomariston kanssa, kun eräs kannattaja kävi hänen hermoilleen Wimbledonin kiihkeässä loppuottelussa sunnuntai-iltana. 

Australialainen, joka oli saanut jo kahdesti sakkoja huonosta käytöksestään turnauksen aikana, näytti hallitsevan tunteensa voittaessaan ensimmäisen erän 6–4.

Tilanne alkoi kuitenkin muuttua happamaksi Novak Djokovicin rynnistettyä takaisin mukaan peliin toisessa erässä.

Kyrgios menetti kolmannessa erässä kärsivällisyytensä kannattajan kanssa ja raivosi tästä tuomari Renaud Lichtensteinille televisiokameroiden kuvatessa. 27-vuotias väitti fanin olleen humalassa ja häiritsevän häntä puhumalla pisteiden aikana.

– Hän on kännissä kuin käki ja puhuu minulle kesken pelin ensimmäiseltä riviltä. Mikä on hyväksyttävää? Tiedän tarkalleen, kuka [kannattaja] hän on. Se on hän, jolla on mekko. Se, joka näyttää siltä, että hän on juonut noin 700 drinkkiä! Ja puhuu minulle kesken pelin, Kyrgios latasi.

Kyseinen kannattaja, joka paljastui lopulta puolalaiseksi lääketieteen lakimieheksi nimeltä Ania Palus, vedettiin Kyrgiosin hiiltymisen myötä sivuun ja järjestysmiesten puhuteltavaksi.

Toimittajille puhuessaan Palus kuitenkin sanoi, että oli juonut vain yhden drinkin ja lasillisen rosé-viiniä. Hän kuitenkin pahoitteli käytöstään ja sanoi tukevansa Kyrgiosia osittain siksi, että hän on kärsinyt australialaisen tavoin masennuksesta.

– Halusin osoittaa, että olin hänen puolellaan, halusin rohkaista häntä, Palus kertoi The Sunille.

– Halusin antaa hänelle tukea. Ehkä menin liian pitkälle... Mutta minulla oli vain hyvät aikomukset, hän lisäsi The Telegraphin haastattelussa. 

– Laitan sen tämän helteen piikkiin, minulla ei ollut hattua. Olen todella pahoillani.

Tukijoukoille satinkutia kuninkaallisten edessä

Oman osansa Kyrgiosin raivonpuuskasta sai myös aussipelurin omat tukijoukot, joihin lukeutui hänen tyttöystävänsä Costeen Haltzi sekä isänsä Giorgos.

– Miksette sanoneet mitään? Eikö tämä ole tarpeeksi iso ottelu teille? Ei ole isompaa ottelua. Hyvin tehty, kaverit, en voi tehdä mitään. Välitättekö te v**tu edes? Kyrgios raivosi pelaajaboksin suuntaan.

– Miksi päästä 40-15 tai 40-0-tilanteeseen, kun te vain v**tu istutte siinä? Miksi tekisitte niin?

Brittimedia pisti merkille, että Kyrgios laukoi kirosanojaan kahden tulevan monarkin, Cambridgen herttuan prinssi Williamin sekä herttuattaren Cathrinen edessä.

Kuninkaalliselle aitiopaikalleen he olivat tuoneet mukaansa myös 8-vuotiaan poikansa prinssi Georgen, mikä ei kuitenkaan estänyt Kyrgiosia hillitsemään kielenkäyttöään.

– Mitä te pelkäätte? Miksi pelkäätte sanoa jotain? En ymmärrä. Kuka tahansa teistä. Te kaikki menitte suojaan omaan kuoreenne, Kyrgios lisäsi ottelun myöhemmässä vaiheessa.

Lue myös:

    Uusimmat