Temptation Island -sinkut julki – he viettelevät varattuja uudella kaudella

Tutustu Nelosen Temptation Island -sarjan sinkkuihin. 

Parisuhdereality Temptation Island Suomen seitsemäs kausi starttaa. Kauden aluksi kumpaankin resorttiin pelmahtaa 10 sinkkua, mutta joukkoa täydentämään saapuvat yllätyssinkut Miina ja Sanel sekoittavat pakkaa heti alkujaksoissa.

Temptation Island Suomi -juontajana nähdään aiemmilta kausilta tuttu grillimestari Sami Kuronen.

Aliisa, 21, Helsinki

"Äiti on aina sanonut, että kaikkea pitää kokeilla, että tietää mitä haluaa, joten ketäs mä kokeilen ekaks?"

Alun perin Temppareiden pääkaupungista Lahdesta kotoisin oleva Aliisa on spontaani hetkessä eläjä. Aliisa on myös verbaalisesti lahjakas ja lupaa tarjota saarella hyviä keskusteluja.

Daniela, 26, Tuusula

"Mä tulin tänne, enkä Love Islandille sen takii, et mun mielestä on paljon kivempaa rikkoa suhteita, kuin luoda niitä."

Temppareista Daniela odottaa ennen kaikkea loputonta hauskanpitoa ja uusia ystäviä, eikä pidä lomaromanssiakaan mahdottomana ajatuksena. Hän lupaa tuoda saarelle sataprosenttisesti oman itsensä, eli ”repullisen positiivista energiaa ja takuuvarmasti kreisiä bailausta”. Daniela uskoo reissun olevan unohtumaton kokemus.

Jemina, 20, Turku

"Mä oon tän porukan kuopus, joten mä tulin testaa teidän vanhusten fyysisen kunnon."

Jemina on sosiaalinen, iloinen ja värikäs persoona, joka osaa juhlia. Sinkkuna hän viettääkin viikonloppunsa yleensä kavereiden kanssa juhlien. Temppareihin hän lähtee odottavaisella mielellä ja uskoo, että matkasta tulee mahtava kokemus.

Melek, 21, Tampere

"Mä oon vähän niinku turkinpippuri: tumma ja tulinen."

Baarimikkona, mallina ja promoottorina työskentelevä kaunotar lupaa saada kaikki juhlatuulelle ja tuoda saarelle hyvää viihdettä. Reissuun Melek lähtee rennolla ja hyvällä fiiliksellä. Melek kertoo nimensä tarkoittavan enkeliä. Nähtäväksi jää mitä tämä enkeli saarella saa vielä aikaiseksi!

Miia, 23, Vantaa

"Mä oon sekoitus kilttiä ja tuhmaa, joten katotaan mihin se teidän kohdalla johtaa."

Temppareihin tämä pieni viettelijä lähtee pitämään hauskaa avoimin mielin, nauttimaan auringosta ja tutustumaan uusiin ihmisiin.

Miina, 30, Helsinki

”Missä rakkaus, siellä onni, missä Miina, siellä pommi”

Sähäkkä ja spontaani Miina on tyyppi, jolta ei jutut lopu. Pohjattoman utelias nainen rakastaa kuunnella ihmisten elämäntarinoita ja vaikuttua niistä. Syvälliset keskustelut ovat Miinalle parasta mitä hän tietää.

Sofia, 20, Loimaa

"Ammatiltani oon kokki, ihan paska leipomaan, mut munanvatkaus sujuu."

Kokkina työskentelevä Sofia lähtee reissuun loistavalla asenteella. Hän pitää Temppareita ”once in a life time” -juttuna, josta pitää ehdottomasti ottaa kaikki irti. Hän toivoisi kokemuksen muotoutuvan elämän parhaaksi reissuksi ja tuovan mukanaan jotakin sellaista, mitä ei unohda koskaan. Saarelle Sofia lupaa tuoda energiaa ja loputonta biletystä. Hänen mielestään kaikkea ei pitäisi aina ottaa ihan niin vakavasti.

Isabell, 21, Helsinki

"Mä oon kova mimmi bailaa, ja tarpeen vaatiessa dickillä raidaa."

Huumorintajuinen ja heittäytyvä Isabell lähtee Temppareihin kokemusten perässä. Isabell osaa bilettää ja tekee sen lujaa. Hän tykkää pitää huolen siitä, ettei kenelläkään ole tylsää ja että ”märkää riitää ja kovaa on”!

Emma, 22, Kajaani

"Mun mielestä miehet on kuin kossupaukkuja, eli aina voi ottaa uuden."

Emma on heittäytyjä, joka ei ota elämää niin kovin vakavasti. Hän on rempseä ja aito tyyppi, omien sanojensa mukaan vähän lapsenmielinen, ja välillä jopa ärsytykseen asti rehellinen. Välillä Emma osaa olla myös sopivan temperamenttinen.

Essi, 24, Oulu

"Mä oon todennut, että miehet on kuin vessa: jos on varattu, niin vähän kun kahvaa rynkyttää, niin saattaa vapautua nopeammin."

Essi on ensisilmäyksellä kiltti naapurintyttö, mutta lähempi tarkastelu paljastaa flirttailevan ja yllytettävissä olevan bilettäjän. Myyjänä työskentelevä empaattinen ja innostuva oululainen kertoo omaavansa hieman yllättävänkin erityistaidon; tämä nainen osaa lypsää!

Inkku, 23, Espoo

"Mun lempijuoma on viini – 24 senttii uppoo helposti ja nopeesti."

Sosiaalinen, itsevarma ja huumorintajuinen Inkku jännittää hyvin harvoin mitään tilanteita. Temppareihin Inkku lupaa tuoda hauskaa, positiivista ja hyvää seuraa. 

Antti, 26, Oulu

"Tuun tuolta susirajan tuolta puolen, mut tällä reissulla taidetaan olla enemmän bikinirajan tuolla puolen."

Laumaeläimeksi itsensä mieltävä Antti ei osaa olla yksin ja pitää itseään luontaisena ekstroverttinä. Antti rakastaa olla ihmisten ympäröimänä ja vietellä naisia. Antti on myös luontainen myyntimies, joka myy vaikka hiekkaa Saharaan.

Henri, 23, Varkaus

"Mutsi voi laittaa himassa telkkarin kiinni, koska loput ei sovi sun silmille."

Vauhdikas ja rääväsuinen freestylehiihdon half pipen Suomen mestari Henri ei vauhtia pelkää. Henkka pitää kauniista naisista, mutta ”jos akka on tyhmä, niin eihän siitä mittään tule, että kyllä se luonnekin on hyvin tärkiä”.

Eetu, 21, Vantaa

"Kukaan ei lähde kotiin kuivilla pikkareilla."

Sympaattinen, sydämet sulattava kikkarapää lähtee Temppareihin odottavaisin mielin ja toivoo, että kokemuksesta saisi elinikäisen muiston.

Itse hän lupaa tuoda saarelle huumoria ja annoksen avarakatseisuutta. Eetun erikoistaito on hipsuttaminen, joka saa miehen mukaan naisen kuin naisen heltymään.

Tomi, 25, Helsinki

"Jäädään ootteleen, et milloin se mörkö lyö sisään."

Siilinjärveltä Helsinkiin rantautunut Tomi kuvailee itseään koheltajaksi ja heittäytyjäksi, joka tekee asioita sen kummemmin miettimättä. Tomi onkin huumorintajuinen vitsiniekka, joka puhuu ennen kuin ajattelee. Sosiaalisesta ja helposti lähestyttävästä luonteesta kertoo myös Tomin työ: hän myy sänkyjä ovelta ovelle!

Iiro, 27, Suomussalmi

"Oon ehkä kotoisin nälkämaasta, mutta lihasta ei oo ollut puutetta."

Maanmittausinsinöörinä työskentelevä Iiro on varsinainen hauskuuttaja. Tanakka murre yhdistettynä positiivisen energiseen mieleen ja spontaaniin heittäytymiseen saa herkästi hymyn jokaisen huulille heikollakin hetkellä. Temppareihin Iiro lupaakin tuoda viihdettä ja vauhtia.

Marcus "Macce", 23, Ruotsi/Tampere

"Voi olla, et mä näytän hirveen tutulta, mut se johtu sitä, et me ollaan tavattu sun unelmissa."

”Macce kahdella C:llä niinkun pitääkin” on Tampereelta kotoisin oleva sosiaalitieteiden opiskelija. Tällä hetkellä Macce viimeistelee opintojaan Ruotsissa.

Kitaraa soittava ja laulava runopoika mielletään helposti rentuksi ja Maccen tapauksessa varmaan ihan syystäkin. Macce kertoo olevansa piiloitsevarma viettelijä ja hänen onnistuu saamaan naiset pauloihinsa heidän itse sitä edes tajuamatta.

Jesse, 27, Helsinki

"Aion lähteä hakemaan aitoa connectionia."

Rauhallinen Jesse tykkää kahdenkeskisistä keskusteluista ja kokee olevansa naisille se kaivattu olkapää miesten sekoillessa toisella resortilla. Tempppareista Jesse lähtee hakemaan uusia kokemuksia; eniten hän odottaa uusien ihmisten tapaamista.

Samuli, 24, Hyvinkää

Samuli, 24, Hyvinkää

"Mä oon vähän hönö, mul on punanen tönö, ja sä oot aika söpö"

Tämä menevä, mutta rauhallinen, helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen logistiikka-alan ammattilainen aikoo tuoda Temppareihin hauskanpitoa, silmänruokaa ja huumoria. Itse hän odottaa saavansa matkasta uusia kokemuksia ja kavereita, ja lähtee matkaan hyvällä ja odottavaisella mielellä.

Joona, 28, Helsinki

"Mä oon tällainen villakoira Helsingistä. Oisko teillä hihnaa, mun edellinen hajos ja omistaja katos."

Parturi-kampaajana työskentelevä Joona lähtee Temppareihin hyvin avoimin mielin ”tietämättä mistään mitään”. Hän on aikaisemmin katsonut muutamaa jaksoa sivusilmällä, mutta on valmis heittäytymään matkan vietäväksi.

Markus, 23, Vantaa

"Muistakaa tytöt, et jos elämänpeli alkaa painaa, ni mä oon valmis lainaa omaa mailaa."

Tempparit on tällä miehellä suorastaan verissä, sillä Markus on viime kauden Grönan pikkuveli. Huomattavan yhdennäköisyyden lisäksi veljeksistä löytyy sama huumorintaju ja sanavalmis ote elämään.

Sanel, 23, Turku

"There is singles, there is temptations and then there is Sanel."

Fysioterapeutti-yrittäjänä toimiva Sanel on täydellisen finglishin taitaja. Määrätietoinen, tulinen ja äkkipikainen Sanel on spontaani ja hetkessä elävä persoona. Sanel sanoo olevansa aina oma itsensä ja puhuvansa aina suunsa puhtaaksi, vaikka se saattaisi antaa hänestä ilkeän ja ylimielisen kuvan. Harvemmin se kuitenkaan on totuus tai tarkoitus. 

Temptation Island Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 18.3. klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja