Temppari-Eetun ja Essin suhde alkoi pettämisestä – pariskunta saa edelleen järkyttäviä vihakommentteja: "Mennään henkilökohtaisuuksiin"

1:48
Eetu ja Essi muuttivat hiljattain avoliittoon.

Essi ja Eetu saavat edelleen hurjia vihakommentteja. 

Temptation Island Suomi -ohjelma toi Eetulle ja Essille ennen kaikkea uuden rakkauden. Mukaan on mahtunut valitettavasti myös vihakommenttien kirjo.

– Saamme edelleen paljon palautetta ihmisiltä. Valehtelisin, ettei negatiivinen palaute haittaisi itseäni, Essi kertoo MTV Uutisille

Suhdetta ovat varjostaneet ohjelmasta poikineet vihakommentit. Eetu asteli Temppareihin varattuna silloisen kumppaninsa Julian kanssa, mutta ihastus Essiin vei miehen mennessään. 

– Muutaman kerran olen saanut tappouhkauksia, Eetu myöntää.

Myös Essiä on moitittu rankasti ohjelman tiimoilta.

– Ulkonäköä haukutaan, jonka lisäksi mennään henkilökohtaisuuksiin. Suhteemme tultua ilmi saimme kommentteja ettemme ansaitse onnea. Joku myös toivoi, että Eetu pettäisi myös minua, Essi huokaa.

Pariskunta ihmetteleekin tuntemattomien ihmisten epärationaalista toimintaa. 

– Miten tuollainen voisi olla ok, että meille kirjoitetaan omasta toiminnastamme tappouhkauksia? Eiväthän tuollaisten kommenttien kirjoittajat toimi yhtään sen paremmin, Essi ihmettelee. 

Ikävät kommentit saavat kuitenkin jäädä taka-alalle. 

– Tiedämme itse, että olemme onnellisia yhdessä ja läheisemme ovat onnellisia puolestamme. Se riittää meille, Essi kiteyttää.

Pettämisestä Eetu ja Essi eivät ole ylpeitä, ja he kertovat pyytäneensä asiaa myös Julialta anteeksi. 

– Kun kaikkein rankimmat asiat näkyivät ohjelmassa, laitoin Julialle tsemppiviestejä ja kerroin ymmärtäväni, että ohjelmaa oli varmasti rankkaa katsoa. Ymmärrän, ettei hän halua vastata, mutta olen halunnut laittaa viestiä, Eetu kertoo.

Myös Essi on halunnut pyytää Julialta anteeksi. Hän ei ohjelmaan lähtiessään osannut ajatella, että voisi itse päätyä harrastamaan seksiä varatun miehen kanssa tv:ssä.

– Olen laittanut Julialle anteeksipyyntöviestin. En kuitenkaan odota häneltä vastausta tai anteeksiantoa. Halusin vain, että hän saa myös minulta anteeksipyynnön.

Katsojat ovat puolustelleet myös Essiä, koska hän osallistui ohjelmaan sinkkuna. 

– Voin kuitenkin sanoa, että pettäminen oli myös minun vikani, koska olen siihen osallistunut. Julia ansaitsee anteeksipyynnön myös minulta.

Essi haluaa muistuttaa myös siitä, että rankimpien jaksojen katsominen ei tunnu myöskään heistä hyvältä. 

– Totta kai myös meistä on tuntunut pahalta katsoa jaksoja. Sitä on vaikeaa selittää, mutta tuntuu kuin katsoisi eri ihmistä. Kaikkia yksityiskohtia ei voi muistaa, joten omat sanomiset ovat joskus tulleet yllätyksenä. Myös ohjelman leikkaamisella on ollut vaikutusta asiaan.

Essin mukaan ohjelmasta oli jätetty pois myös asioita, joita hän olisi toivonut näytettävän.

– Lauseita irrotetaan kontekstista.

Uusi arki

Kajaanissa asuvan pariskunnan arki on muuttunut sekä avoliiton että julkisuuden myötä. Eetun mukaan pariskunnasta tuntuu toisinaan tulleen paikallinen nähtävyys.

– Siltä se tuntuu. Kauppaan mennessä saamme aina pitkiä katseita, hän nauraa.

Toistaiseksi ihmiset eivät ole rohjenneet kuitenkaan juttusille asti.

– Emme ole käyneet vielä Kajaanin yöelämässä. Uskon kuitenkin, että kommenttia tulee viimeistään siellä sitten. Kaupassa ei kuitenkaan yleensä ei uskalleta jutella, supatellaan vain. Se on aika kiusaannuttavaa, mutta kuitenkin koomista, Essi lisää.

Lähitulevaisuuden suunnitelmat ovat pariskunnan mukaan jo valmiina, mutta myös pidemmän tähtäimen asioista on keskusteltu. Pariskunta kertookin panostavansa hyvään kommunikaatioon. 

– Haluamme molemmat valmistua koulusta ja saada hyvän työn. Totta kai olemme puhuneet myös naimisiinmenosta ja lapsien hankinnasta, mutta ne eivät ole millään tavalla ajankohtaisia asioita. Keskustelut ovat kuitenkin tärkeitä käydä läpi, Essi kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja