Mainos

Tekstiviestit hämmentävät kansaa ja tutkijoita

Tekstiviestien aiheuttama kohu ja irtisanomiset hämmentävät kansaa ja tutkijoita.

Kanervan tapauksen jälkeen jo ainakin yksi toimitusjohtaja on saanut lähteä osin alaisilleen lähettämiensä tekstiviestien takia.

Työvalmennuskeskuksen toimitusjohtaja joutui lähtemään oman arvionsa mukaan lähinnä blondivitseiksi luokiteltavien tekstiviestiensä vuoksi.

Työnantaja on tuonut esiin muitakin irtisanomisen syitä, mutta tekstaripotkut jäivät kansan huulille. Kaupungilla pohditaankin nyt, minkäläisia viestejä johtaja voi alaisilleen lähettää.

Tutkijan mielestä tekstiviesti on yllättävän tehokas ase, sillä kirjallisen muotonsa vuoksi se kelpaa myös todistusaineistoksi.

Työyhteisöissä, oli kyseessä sitten eduskunta tai mikä tahansa työpaikka, eletään kulttuurinmurrosta. Perinteinen huulenheitto ei aina välity nuoremmille huumorina, etenkään jos vastakkain ovat iäkkäämmät miehet ja nuoremmat naiset - tai välineenä tekstiviesti.

Vaikka vapaa viestittely uhkaa jo monen työpaikkaa, harva kansalainen kuitenkaan yhtyy innokkaimpien haluun erottaa pääministeri seurustelusuhteen aikaisen tekstailun vuoksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.