Teksasilaisen eläintarhan valvontakameraan tallentui outo hahmo – mikä ihme videolla oikein hiippailee?

Eläintarhan liepeillä kuvattiin ”ihmissusi” 1:59
Tältä eläintarhan liepeillä hiipparoinut olento näytti!

Eläintarhan valvontakamerassa näkyvä ilmestys on saanut monet arvailemaan, kuka tai mikä kuvassa oikein näkyy. Hämmentävästä kuvamateriaalista kertoo muun muassa Texas Monthly -sivusto.

Aamuyöllä 21. toukokuuta teksasilaisen Amarillo Zoo -eläintarhan valvontakameraan tallentui varsin hämmentävä näky: joku tai jokin hiippaili eläintarhan aidan liepeillä. Omituinen hiippari tallentui kameraan kello 1.25. 

Kuvan olento ei aiheuttanut kenellekään haittaa

Amarillon kaupungin edustaja Michael Kashuba kommentoi Newsweekille, että kuvamateriaali huomattiin, kun työntekijät tarkastivat valvontakameratallenteita normaaliin tapaan. Näky herätti keskustelua siitä, mikä tai kuka kuvassa oikein näkyi.

Kuvassa näkynyt olento ei Kashuban mukaan päässyt sisään eläintarhaan. Se ei myöskään aiheuttanut haittaa tai tuhoa eläintarhan aidalle tai eläimille.

Amarillo Zoo sijaitsee keskellä suurempaa puistoluetta, Thompson Parkia. Kashuba kertoo, että eläintarhan ympärillä on paljon avointa, tasaista maastoa.

– On selvää, että tämä on meille poikkeuksellista.

Koira, kojootti vai joku eläinasussa?

Amarillon kaupunki julkaisi Twitterissä kuvan tästä yöllisestä vieraasta 8. kesäkuuta. Kaupunki toivoo ihmisten innostuvan esittämään teorioita siitä, mikä tai kuka tallennekuvassa käyskenteli.

Erilaisia arvailuja onkin esitetty muun muassa kyseisen Twitter-julkaisun ohessa. Eräs kommentoija veikkasi takajaloillaan seisovaa kojoottia, toinen eläinpukuun pukeutunutta ihmistä. Joku taas uskoi, että kuvaa oli tahallaan muokattu, koska haluttiin ihmisten spekuloivan.

Jotkut asiasta uutisoineet mediatalotkin innostuivat arvailemaan. Esimerkiksi CNN kutsui ilmestystä susi-ihmiseksi. 

Katso artikkelin alussa olevalta videolta, miltä hahmo oikein näytti!

Lähteet: Newsweek, NBCDFW, Texas Monthly, CNN

Lue myös:

    Uusimmat