Tekeekö tämä ysäritrendi paluun? "Ihan hirveä muotivillitys!"

Hiusdonitsit olivat tuttu näky katukuvassa 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa, mutta pikkulinnut ovat laulaneet ja muun muassa catwalkeilla on nähty hiusdonitseja. Mitä mieltä Lifestylen lukijat ovat tästä kyseisestä trendistä?

Hiusdonitsi on tehnyt hiljaista ja rauhallista paluuta jo hetken aikaa. Ysäritrendi on löytänyt tiensä lukuisille catwalkeille, kuten esimerkiksi Marc by Jacobsin catwalkille. Myös osa tähdistä luottaa hiusdonitsin voimaa. Nimittäin muun muassa huippumalli Cara Delevingne, laulajattaret Pixie Lott, Madonna sekä Selena Gomez ovat viime aikoina käyttäneet hiusdonitsia.

Hiusstylisti Taavi Vuokkovaara kertoi MTV Lifestylelle hetki sitten, että osa kesällä saapuneista hiustrendeistä pitävät edelleen pintansa. Näihin hiustrendeihin lukeutui polkkatukan, puoliponnarin ja lettien lisäksi juurikin hiusdonitsi.

Hiusdonitsia ei vielä juurikaan suomalaisessa katukuvassa näy ja päätimmekin kysyä naisilla mielipiteitä tämän ysäritrendin paluuyritykseen liittyen.

"Huh, tämä on huono asia. Mitä hiusdonitsi antaa, mitä tavallinen hiuslenkki ei antaisi? En tajua. En voisi kuvitella käyttäväni hiusdonitsia, 90-luku meni jo, ja silloin niitä tuli käytettyä aivan riittävästi. Isot hiusdonitsit ovat lähinnä hassun näköisiä, eivät todellakaan tyylikkäitä."

– Nainen, 27

”Ihan hirveä trendi! Mikä on kauheampaa kuin ohut poninhäntä, joka on laitettu kiinni jättisuurella hiusdonitsilla? En todellakaan käyttäisi itse.”

– Nainen, 29

"Ei. Ei ja Ei. Yök. Yök. Kamaluus. Semmoisia ei tule minun eikä minun lasten päähän. Piste."

– Nainen, 37

"Hiusdonitsi on järisyttävän ruma asia. Mutta itseni tuntien tässä käy kuin legginsien kanssa ja jos ne tulevat muotiin, on minullakin huomaamattani löysä ponnari päälaella keikkumassa donitsin hellässä huomassa. Toivon mukaan se donitsi on sitten edes yksivärinen."

– Nainen, 28

”Hiusdonitsit olivat mielestä aivan kammottavia jo 90-luvulla! En ikipäivänä voisi kuvitella laittavani sitä päähäni. Minun mielestä hiusdonitseissa on tyylikkyys kaukana.”

– Nainen, 25

"Arveluttava trendi. En oikein ole innostunut siitä, enkä usko että itse käytän enää hiusdonitsia. Se on niitä 90-luvun juttuja, jonka jätän mielelläni menneisyyteen."

– Nainen, 27

"Lainaan Carrie Bradshaw'ia. Tyylikäs nainen ei koskaan käytä donitsia. Huippumalleilla voi olla varaa antaa tasoitusta taviksille kiskaisemalla tukkaan tuollainen, mutta meillä tavallisilla pulliaisilla se toimii vaan kasaribileissä."

– Nainen, 27

Haluatko ensimmäisten joukossa tietää uusista trendeistä? Seuraa MTV Lifestyleä FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

Mitä mieltä sinä olet hiusdonitseista?

Lue myös:

    Uusimmat