Teinityttö tilasi kuusi juustohampurilaista – McDonald'sin työntekijältä törkeä lipsautus

Teinityttö kertoo saaneensa osakseen ikävää kohtelua vastikään Iso-Britanniassa.

Sabrina Hopkinson lähetti vastikään 16-vuotiaan tyttärensä Corrinan ja 10-vuotiaan poikansa Jackin McDonald'siin ostamaan perheen koko lapsikatraalle hampurilaiset. Brittiäiti kertoo The Sun -lehdelle tilanteen edenneen aivan käsittämättömään pisteeseen.

Työntekijä haukkui teinityttöä lihavaksi?

Sabrinan mukaan 16-vuotias Corrina oli saanut törkeän vastauksen kerrottuaan McDonald'sin työntekijälle tilauksensa. Myyjä oletti Corrinan kertoman mukaan, että hän oli itse syömässä kuusi hampurilaista.

– Kuusi juustohampurilaista. Minä en vitsaile tällä kertaa. Tämä lihava nainen haluaa kuusi hampurilaista, Sabrina väittää McDonald'sin työntekijän todenneen.

– Annoin tyttärelleni vähän rahaa ja sanoin, että he voisivat lomien kunniaksi käydä ostamassa muutaman hampurilaisen. Minusta kuusi hampurilaista neljälle ihmiselle ei ole liioittelua, Sabrina kertoo.

Tilanne sai Sabrinan mukaan vielä ikävämmän käänteen sen jälkeen, kun Corrina yritti korjata tilanteessa syntyneen ikävän väärinkäsityksen.

– Tyttäreni sanoi, että ne eivät ole vain hänelle, vaan myös hänen sisaruksilleen. Sen jälkeen toinen työntekijä, joka seisoi taustalla, alkoi nauramaan, Sabrina kertoo.

– Työskentelin nuorena McDonald'sissa, enkä olisi koskaan voinut kuvitellakaan puhuvani asiakkaalle tuohon tapaan, Sabrina toteaa.

Sabrina kertoo kyseisen McDonald'sin esimiehen pahoitelleen tilannetta kuultuaan tapahtuneesta. 

Lähde: The Sun


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja