Teinisisarusten suuri suru: Äidillä vain vähän elinaikaa – isä menehtyi viikkoja aiemmin

12:00

Brittiläiset teinisisarukset Louis ja Ella Maley saivat taannoin kuulla, että heidän äidillään on parantumattoman rintasyövän takia enää kuukausi elinaikaa. Nuorten isä oli kuollut aivohalvaukseen vain muutama viikko aiemmin.

Yllä olevalla videolla kysytään, osaako pieni lapsi kiusata.

16-vuotias Louis ja 14-vuotias Ella Maley ovat kokeneet hyvin kovia viime aikoina. Ensin heidän isänsä Paul menehtyi 44-vuotiaana aivohalvaukseen. Sen jälkeen he saivat kuulla, että heidän rintasyöpää sairastavalla äidillään Emmalla olisi vain kuukausi elinaikaa, kertoo muun muassa Birmingham Mail -sivusto.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.​​​​​​​

Vanhempien oli vieläpä ollut tarkoitus mennä naimisiin 18 vuoden yhdessäolon jälkeen maaliskuussa, mutta Paul ei valitettavasti elänyt hääpäivään saakka.

Lapset isoäidin hoitoon

Emman serkku Kate Smith kuvailee tilannetta painajaismaiseksi, kertoo uutissivusto BBC. Hän on perustanut verkkosivun, jolla kerätään rahaa lapsille, jotta nämä pärjäisivät taloudellisesti äitinsä kuoleman jälkeen. Ihmiset ovat Birmingham Mailin mukaan lahjoittaneet rahaa avokätisesti.

Emman äiti aikoo pitää huolta lapsista. Ella tarvitsee kokoaikaista tukea autisminsa takia, ja tällä hetkellä hän käy erityiskoulua.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja