Teini sai pahan allergisen reaktion marketin silmänaamiosta – toinen silmä turposi umpeen

Äiti kertoo edullisen markettisilmänaamion jättäneen hänen tyttärensä koviin tuskiin: kasvojen lisäksi vasen silmä turposi pahasti.

Australialaisäiti väittää markettisilmänaamion lähes sokeuttaneen hänen teini-ikäisen tyttärensä toisesta silmästä. Halpatavarataloketju Kmartista Australiasta ostettu kolmen dollarin silmänaamio ilmeisesti aiheutti 14-vuotiaalle Angelille pahan allergisen reaktion.

Vain viisi minuuttia kasvoilla riitti

Äiti Clare Boulton, 45, kertoo, että hänen tyttärensä piti naamiota kasvoillaan vain viisi minuuttia lauantaina. Kasvonaamion suositusten mukaan sitä voisi pitää 15–20 minuuttia, mutta tyttö halusi ensin testata tuotetta. Seuraavana aamuna Angelin kasvot turposivat. Oikeasta silmästä turvotus lopulta laski, muttei vasemmasta.

Clare vei Angelin lääkäriin, jossa lääkäri vahvisti turpoamisen johtuneen kasvonaamiosta. Tyttö ei ole allergisen reaktion seurauksena voinut käydä koulua, avata vasenta silmäänsä tai nukkua polttavan kivun takia. Edes antihistamiinit ja särkylääkkeet eivät auta.

"He vain sivuuttivat tämän"

Clare kertoo tehneensä Kmartiin valituksen paikan päällä heti maanantaina, mutta hänelle tarjottiin vain kuusi dollaria korvauksena. Äiti myös vaatii kauppaa poistamaan tuotteen hyllyiltään ja kertoo työntekijöiden sanoneen, että tuote oli vasta uusi Kmartissa.

– He vain sivuuttivat tämän. He luulivat, että olisin iloinen kuuden dollarin hyvityksestä. Minä todellakin suunnittelen vieväni tämän pidemmälle, Clare kommentoi.

– Angel aina käyttää tällaisia juttuja, mutta koskaan aiemmin hän ei ole saanut tällaista reaktiota. Hän haluaa olla kosmetologi, joten hän rakastaa kokeilla näitä juttuja.

Kmartin edustajan mukaan asiakkaiden turvallisuus on heidän ensimmäinen prioriteettinsa. Edustaja kertoo, että tuotteen osalta on aloitettu selvitys.

Lähde: News.com.au

***

0:34

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja