Teemu Pukkia tavoitellut suurseura perääntyi – uusi tieto vie suomalaista toiseen seuraan Englannissa: "Pukki on saanut tarjouksia Valioliigasta"

Valioliigasta pudonneen Norwich Cityn suomalaishyökkääjä Teemu Pukki pysyy siirtohuhujen kohteena.

Aiemmin uutisoitiin, että turkkilaisseura Besiktas olisi erittäin kiinnostunut Pukista ja ollut jo yhteydessä tämän agenttiin Teemu Turuseen.

Nyt viimeisin tieto Istanbulista kertoo kuitenkin, että suurseuran kiinnostus kotkalaiskärkeä kohtaan on viilentynyt merkittävästi kahden viikon takaisesta. Näin kertoo turkkilainen tv-toimittaja Sercan Dikme, jonka mukaan jo taloudelliset realiteetit estävät siirron syntymisen.

Alun perin seuran kerrottiin haluavan vuokrata Pukin Norwichista mahdollisella osto-optiolla.

– Teemu Pukki ei ole Besiktasin asialistalla. Pukki on saanut tarjouksia Valioliigasta. Besiktas ei pysty maksamaan hänen palkkaansa tai vuokrasummaa hänen seuralleen. Siirtokorvausta en edes huomioi tässä, Dikme kirjoittaa Twitterissä.

Pukin sopimusta Norwichissa on jäljellä vielä kaksi vuotta. Norfolkilaisen paikallislehden Eastern Daily Pressin mukaan maalitykin sopimuspaperi saattaa sisältää vielä yhden lisävuoden seuran optiolla.

Lue myös:

    Uusimmat