Teemu Pukki kuuman siirtohuhun kohteena – Norwichin manageri otti kantaa maalitykkinsä tilanteeseen

Norwich Cityn kauden viimeinen ottelu vieraissa Manchester Cityä vastaan oli lopulta todellinen mahalasku. Isännät mättivät viisi maalia Tim Krulin selän taakse ja murskasivat Kanarialinnut 5–0.

Ottelun jälkeen ensi kaudeksi sarjaporrasta alemmaksi putoavan Norwichin manageri Daniel Farke nosti kädet pystyyn BBC:n haastattelussa.

– Tiesimme tänään, että emme pystyisi kilpailemaan yhtä maailman parhaista joukkueista vastaan. Emme edes pystyneet täyttämään vaihtopenkkiämme otteluun, Farke totesi.

Farken mukaan Manchester Cityn vaihtopenkin pelaajien vertaaminen Norwichin vastaavaan olisi saattanut aiheuttaa herkemmässä jopa pelkoa.

Saksalaisluotsi toivoikin vahvistuksia ensi kaudelle kuluttavan pitkään Mestaruussarjaan.

– Tarvitsemme tuoreita kasvoja ja tuoretta energiaa, Farke paalutti.

"Avainpelaaja ensi kaudella"

Norwichissa tällä hetkellä yksi puhutuimpia puheenaiheita on hyökkääjä Teemu Pukin tilanne. Turkkilaislehti Fotosporin mukaan ainakin Besiktas on erittäin kiinnostunut 30-vuotiaasta suomalaisesta.

Pukin maalihanat ehtyivät loppukaudesta. Räjähtävästi kauden aloittanut kotkalainen teki lopulta 11 liigamaalia.

Sunnuntaina Manchesterissa avauskokoonpanoon palannut Pukki pelasi 77 minuuttia ilman tehoja.

– 32 ottelua Valioliigassa kertoo paljon luottamuksestani häneen. Toinen puolikas kaudesta oli vaikea hänelle, Farke myönsi.

– Kovin moni pelaaja ei ole pelannut enemmän kuin hän viimeisen kahden vuoden aikana. Hänen on tärkeää nyt saada palautua.

Farken puheiden perusteella Besiktasin kiinnostus Pukkia kohtaan on kantautunut myös hänen tietoonsa. Hänen näkemyksensä mukaan hyökkääjä pysyy Norfolkissa.

– Olen luottavainen, että hän on avainpelaajamme ensi kaudella.

Pukin sopimusta Norwichissa on jäljellä vielä kaksi vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat