Lehti: Suurseura on Teemu Pukin kintereillä

Turkkilainen suurseura Fenerbahce on kiinnostunut Norwichin suomalaisesta jalkapallohyökkääjästä Teemu Pukista, kertoo turkkilaislehti Takvim.

Pukki on iskenyt tällä kaudella Norwichille 10 maalia Englannin Valioliigassa, mutta seura putoaa ensi kaudeksi takaisin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Mestaruussarjaan ja suomalaiselle olisi varmasti kysyntää muuallakin. Takvimin mukaan Pukin kintereillä on turkkilainen suurseura Fenerbahce, josta on jo oltu yhteydessä Norwichiin.

Lehden mukaan istanbulilaisseuran kiinnostusta Pukkia kohtaan ovat herättäneet myös pohjoismaisten hyökkääjien menestyksekkäät otteet Turkin Superliigassa.

– Alexander Sörloth oli maalikuningas (viime kaudella). Tällä kaudella kuninkuudesta taistelevat Tanskan Andreas Cornelius ja Suomen Joel Pohjanpalo, Takvim kirjoittaa.

Cornelius ja Pohjanpalo ovat jakamassa sarjan maalipörssin kärkipaikkaa 15 maalilla. Kaikkiaan neljä pelaajaa on tasoissa 15 maalissa, ja Feberbahcen paras maalisieppo Serdar Dursun on 14 osumassa.

19 Turkin mestaruutta voittanut Fenerbahce on tällä hetkellä Turkin Superliigassa toisena.

Norwich-päävalmentaja kommentoi

Norwich ilmoitti huhtikuussa käyttävänsä Pukin sopimuksessa olleen jatko-option ensi vuodesta. Fenerbahçen tulisi näin maksaa suomalaisesta siirtokorvaus.

Pukki-huhuja on ehtinyt kommentoida jo Norwichin päävalmentaja Dean Smith.

– Oletan Teemu Pukin potkaisevan ensi kauden käyntiin Norwich Cityn kanssa, Smith sanoi Norfolk Liven mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat