Vastustajan managerilta hurja paljastus Teemu Pukista: "Voin näyttää vaikka sata sähköpostiviestiä" – toivoo löytäneensä oman versionsa suomalaistähdestä

Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Bristol Cityn manageri Lee Johnson paljastaa, että Teemu Pukkia tarjottiin seuralle ennen suomalaishyökkääjän siirtymistä Norwichiin.

Bristol ei Johnsonin mukaan ollut kuitenkaan ainoa seura, jolle Pukkia tarjottiin. Entistä Celtic-kärkeä tarjottiin ympäri Englannin toiseksi korkeinta sarjatasoa ennen kuin Norwich antoi Pukille mahdollisuuden. 

– Tarvitsee vain katsoa esimerkiksi Teemu Pukkia, jota tarjottiin sananmukaisesti kaikille Mestaruussarjan joukkueille. Voin näyttää vaikka sata sähköpostiviestiä. Hän siirtyi Norwichiin, käytti mahdollisuutensa ja on suorittanut uskomattoman hyvin, Johnson sanoo Bristol Live -lehdelle.

– Jotkut ihmiset olisivat vetäneet hänen nimensä yli ottaen huomioon suoritukset Celticissä ja muissa seuroissa.

Bristol City toivoo osuvansa tuoreella hankinnallaan kultasuoneen samalla tavalla kuin Norwich Pukin kohdalla.

Joukkue hankki viime viikolla Pukin ikäisen espanjalaishyökkääjän Rodrin, 29, joka esiintyi vakuuttavasti debyytissään viikonloppuna.

– Vaihtoehdot ovat rajallisia, kun puhutaan pelaajista, joiden sopimukset ovat lopussa. Erityisesti, kun aikaa siirtoikkunan sulkeutumisesta kuluu kuusi-kahdeksan viikkoa, Johnson sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat