Teemu Pukin lapsuuden unelma vaihtui Valioliigaan – lomalla tapahtui paljon: ”En uskonut, että kaipaisin näitä jätkiä"

Norwich Cityn kanssa juuri jatkosopimuksen tehnyt suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on innoissaan tulevasta kaudesta Valioliigassa

Pukin viime kausi oli huima.

Hän mätti Englannin Mestaruussarjassa peräti 29 maalia ja oli yksi tärkeimmistä syistä, minkä takia Norwich nousi kauden päätteeksi Valioliigaan.

Norwich tiedotti eilen keskiviikkona, että suomalaishyökkääjä on solminut seuran kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen. Pukki on nyt palannut Englantiin harjoituskautta varten.

– En uskonut, että kaipaisin näitä jätkiä, mutta niin itse asiassa kävi. Oli tosi hieno nähdä heitä, Pukki toteaa seuran haastattelussa.

Jos Pukin kausi oli monivivahteinen ja tapahtumia täynnä, sitä oli myös hänen lomansa.

– Se oli hieno loma. Paljon tapahtui, menin naimisiin ja vietin aikaa perheeni kanssa. Minulla oli myös muutama maajoukkuepeli, mitkä menivät todella hyvin, Pukki kertaa.

Pukin mainitsemat maajoukkuepelit toden totta menivät hyvin. 29-vuotias tykitti Bosnia ja Hertsegovinaa sekä Liechtensteinia vastaan yhteensä kolme maalia.

Urallaan hän on pelannut Espanjan La ligassa, Saksan Bundesliigassa, Skotlannin pääsarjassa sekä Tanskan pääsarjassa. 

Elokuusta lähtien hän pääsee mittaamaan tasoaan Valioliigassa.

– Lapsena unelmoin aina Espanjassa pelaamisesta, mutta olen aina seurannut Valioliigaa. Se on paras sarja maailmassa, joten totta kai haluan pelata siellä.

 

Lue myös:

    Uusimmat