Teemu Keskisarja laukoi taas lennokkaasti, pian puhemies Halla-aho ojensi – katso video

Puhemies Halla-aho ojensi Teemu Keskisarjaa voimasanojen käytöstä 1:09
Katso tilanne videolta!

Valtiopäivien avauskeskustelussa kuultiin lennokasta kielenkäyttöä.

–  Kyllä on visiot vähissä, jos työntekijöiden aseman heikennys ja pienituloisilta leikkaaminen on ainoa kasvun ja tulevaisuuden visio, joka hallituksella on suomalaisille tarjota. Hanna Sarkkinen (vas.)

–  Heppu nimeltä yhteiskunta ähkii ja kykkii housut kintuissa. (Keskustan entisen) kansanedustaja Mikko Alatalon sanoin: rahaa on niin paljon, ettei paskalle taivu. Huussin rahareiät valitettavasti ovat pohjattomat, miljardeja niihin plörähtää. Teemu Keskisarja (ps.)

– Kehotan kaikkia kansanedustajia puheenvuoroissaan välttämään voimasanoja myös silloin, kun ne sisältyvät sitaatteihin. Puhemies Jussi Halla-aho (ps.)

– Kummankohan on demokratiassa annettava periksi: etujärjestön vai parlamentaarisen järjestelmän? Ben Zyskowicz (kok.) lakkoaallosta

– Tässä tapahtuu vähän samalla tavalla kuin jääkiekossa, että maalivahti otetaan toiselta puolelta pois ja sitten sanotaan, että pelatkaa tasapuolisesti. Lauri Lyly (sd.) työmarkkinatilanteesta

– Kun vasemmisto on vallassa, Suomea ei uudisteta, Suomessa ei säästetä eikä Suomessa luoda kestävää tulevaisuutta. Kaikki kipeät ja tarvitut päätökset jätetään vasemmiston vallassa ollessa toisten tehtäviksi. Ja nyt kun me niitä teemme, teillä ei ole tarjota kuin neliraajajarrutusta ja miljardiluokan lakkolasku Suomelle. Joakim Vigelius (ps.)

Lue myös:

    Uusimmat