Tee pienillä asioilla päivästäsi onnellisempi

Tänään vietetään YK:n kansainvälistä onnellisuuden päivää. Jokainen päivä ei ole ruusuilla tanssimista mutta pienillä asioilla voit löytää hyvää jokaisesta päivästä. Aina ja joka sekunti ei voi olla onnellinen, mutta etsivä löytää ja asenne ratkaisee.

Tee vähemmän

Raha ei lisää onnea mutta ajan lisääntyminen kylläkin. Kun on kokoajan kiire, stressi kasvaa, hermostut, etkä pysty nauttimaan pienistäkään asioista. Vähennä siis menoja kalenterista ja keskity vain muutamiin asioihin. Kun hoidat ne rauhassa ja kunnolla, nautit päivästäsi enemmän.

Tee sitä mistä nautit

Älä tuhlaa aikaasi asioihin mistä et pidä, keskity niihin mistä pidät ja nautit. Jos kuntosalilla käyminen ei kerta kaikkiaan ole sinun juttusi, älä pakota itseäsi sinne. Jos sohvalla makaaminen kirjan kanssa tekee sinut onnelliseksi, tee sitä! Olemme onnellisia kun teemme sitä mistä nautimme.

Syö lempiruokiasi

Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta, miksei siis myös omaan sydämeen. Syö ruokaa mitä rakastat, saat helpolla hymyn huulille.

Vietä aikaa ystävien kanssa

Vietä aikaa niiden ihmisten kanssa joiden seurassa sinulla on hyvä olla. Menkää kahville tai elokuviin, tehkää sitä mistä pidätte. Älä tuhlaa aikaasi ihmisiin, jotka saavat mielesi maahan.

Nuku

Mene ajoissa sänkyyn ja nuku kunnon yöunet. Väsyneenä ongelmat saavat suhteettomat mittasuhteet ja kärpäsistä tulee härkäsiä. Virkeänä et ole hermostunut ja saat uutta energiaa.

Kävele luonnossa

Jätä kännykkä kotiin ja mene kävelylle luontoon, rannalle tai metsään. Tutkimusten mukaan luonnossa vietetty aika vähentää stressiä.

Älä tee mitään -päivä

Vietä päivä tai kokonainen viikonloppu tekemättä yhtään mitään. Älä siivoa, älä tee ruokaa, älä tee mitään kodinaskareita, älä sovi tapaamisia. Tilaa ruokaa kotiin, makaa sohvalla, katso televisiota tai lue kirjaa, käy saunassa, vietä löhöilyaikaa perheesi kanssa. Tärkeintä, ettet luo itsellesi listaa mitä pitäisi tehdä.

Onnellisuus-päiväkirja

Pidä onnellisuus-päiväkirjaa mihin listaat joka ilta kolme asiaa kuluneesta päivästä mistä olet onnellinen. Huomaat nopeasti, että joka päivässä on jotain hyvää ja opit nauttimaan pienistä asioista. Onnellisuus ei synny vain isoista jutuista.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja