Mainos

Tea-party-poliitikko julistaa itsetyydytyksen olevan syntiä

Konservatiivipoliitikko Christine O'Donnell hämmentää seksuaalikielteisillä lausunnoillaan Yhdysvalloissa. Hän on muun muassa kertonut itsetyydytyksen olevan syntiä ja että yliopistojen kampukset ovat paheen pesiä.

Hänen mukaansa yliopistojen sekä miehille että naisille tarkoitetut yhteiset opiskelija-asuntolat ovat yksi syy turmioon.

"Mitä seuraavaksi? Orgia-huoneita? Vai huoneita kolmen kimppakivalle?", O'Donnell kysyi muutama vuosi sitten. Vaalikampanjan alla poliitikon kaikki vanhat lausumat on nostettu jälleen esille.

Nykyisin 41-vuotias poliitikko tuli aiemmin tunnetuksi ristiretkestään masturbaatiota vastaan. Hänen mukaansa itsetyydytys on yksinkertaisesti pettämistä ja siten syntiä.

Yllättää poliitikkona

O'Donnell on poliitikkona yllättäjä. Hän voitti tiistaina oman republikaanipuolueensa virallisen ehdokkaan senaatin esivaaleissa Delawaren osavaltiosta. Varsinaisessa vaalissa hänen uskotaan kuitenkin häviävän demokraattipuolueen ehdokkaalle.

O'Donnell kuuluu tea-party-ryhmittymään eli republikaanipuolueen konservatiiviseen siipeen. Juuri tämän ryhmittymän ehdokkailla on yleensä hyvin konservatiivisia ja seksikielteisiä lausuntoja. Oma puoluekaan ei ole pitänyt hänen suorasukaisista lausunnoistaan.

-Lopetimme rukoukset ja raamatun lukemisen kouluissa ja nyt meillä on viikoittain kouluampumisia, O'Donnell lohkaisi.

Tea party eli teekutsuliike on Yhdysvaltain konservatiivisen oikeiston uusi poliittinen liike. Suuri osa sen kannattajista on republikaanipuolueen kannattajia. Tosin itse puolueessa ei välttämättä olla ilahtuneita liikkeestä, koska se vie puoluetta monen mielestä liikaa oikealle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.