Tätä on odotettu! Vaatekauppa julkaisi kuvat siitä, miltä sama vaate näyttää erikokoisten ihmisten päällä

Pluskokoinen malli raivostui hoikennussovellukselle 1:08

Brittiyritys Pretty Little Things julkaisi vaatteistaan kuvia erikokoisten mallien yllä.

Video: Pluskokoinen malli Tess Holliday raivostui, kun hänen kuvaansa käytettiin hoikennussovelluksen mainoksessa. Myös australialaiskoomikko Celeste Barberin huumorikuvaa käytettiin painonpudotustuotteen ennen-kuvana!

Vaatteiden ostaminen netistä on monesti haasteellista: kuvissa vaate sopii mallin ylle täydellisesti, mutta mistä ostaja voisi tietää, onko malli lainkaan samaa kokoa kuin hän itse?

Brittiyritys Pretty Little Things päätti helpottaa vaatteiden ostamista. Yritys julkaisi joulusesongin kunniaksi vaatteistaan kuvat erikokoisten mallien yllä.

Otoksissa erikokoiset mallit seisovat vierekkäin, jotta ostaja näkee, miten vaatteen ulkoasu muuttuu erilaisten ihmisten yllä.

"Niin pieni ja yksinkertainen muutos"

Otokset on otettu innokkaasti vastaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Tämä on niin pieni ja yksinkertainen muutos, jonka mikä tahansa yritys voisi tehdä, olettaen, että heidän tuotteitaan valmistetaan myös isoina kokoina, Christina Marfice kehuu Scary Mommy -sivustolla.

Kansa vaatii myös lyhyitä malleja

Kaikkia kuvat eivät kuitenkaan miellytä: osa kommentoijista pitää malleja liian pitkinä tai pienivatsaisina.

– Kaikki (kuvien naiset) ovat tiimalasivartaloisia. Missä ovat kaltaiseni perunan muotoiset naiset? Jesslyn Cloutier kyselee Facebookissa.

– Nyt haluaisin nähdä kuvan mallista, jolla on keisarileikkauksesen jälkeinen löysä alavatsa... Ja hän olisi myös lyhyt, Harmony Chaplin sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat