Mainos

"Tätä mekkoa minulla ei olisi mitään asiaa käyttää" – naisen jakamalla kuvalla tärkeä sanoma, oletko samaa mieltä?

Bloggaaja Katey Johnson julkaisi itsestään kuvan vartalonmyötäisessä mekossa, jota hänellä ei omien sanojensa mukaan olisi mitään asiaa käyttää. Hän kannustaa muitakin naisia olemaan välittämättä muiden mielipiteistä ja pukeutumaan rohkeasti sellaisiin vaatteisiin, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi.

Kahden lapsen äiti Katey Johnson kertoo Facebookissa ostaneensa kuvassa näkyvän mekon ollessaan miehensä kanssa matkoilla. Vaikka hän tietää, ettei vartalonmyötäinen mekko imartele hänen vartaloaan, hän ei epäröi käyttää sitä.

– Tätä mekkoa minulla ei olisi mitään asiaa käyttää. Tämä ei silti ole ensimmäinen kerta, kun pidän sitä päälläni, eikä varmasti tule olemaan viimeinen, hän kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän sanoo tiedostavansa, että kuvan perusteella joku voisi luulla hänen olevan raskaana.

– Olen kyllä kasvattanut vatsassani kaksi lastani, mutta voin vakuuttaa, että nykyisin säilön keskivartalossani lähinnä juustohampurilaisia ja valkoviiniä.

Vaikka kyseistä mekkoa ei välttämättä ole luotu hänen vartalolleen, Johnson tuntee olonsa siinä todella mukavaksi. Hän haluaa käyttää mekkoa, ja on siitä ylpeä.

Hän haluaa kannustaa muitakin naisia pukeutumaan lempivaatteisiinsa siitä huolimatta, miltä ne näyttävät heidän yllään.

– Jos minä voin pukeutua illalliselle tällaiseen mekkoon ja tuntea oloni siinä mukavaksi, sinä voit tehdä samoin. Elämäänsä ei kannata tuhlata sen murehtimiseen, mitä voi pukea päällensä ja mitä ei.

Johnsonin kirjoitusta on jaettu tuhansia kertoja eri medioissa, ja se on inspiroinut lukuisia naisia kokeilemaan samaa ja jakamaan oman kuvansa kommenttikentässä.

Sadat naiset ovat kiitelleet Johnsonia siitä, että hänen esimerkkinsä ansiosta hekin uskaltavat olla välittämättä muiden mielipiteistä ja aikovat jatkossa pukeutua juuri niin kuin haluavat, kertoo Yahoo Style.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä


Lähteet: Yahoo Style, Facebook 

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.