Mainos

Tätä et nähnyt televisiossa – Ensitreffit-Esa avaa parin ensimmäistä riitaa: "Piti laittaa jarrua päälle"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin menneet Esa ja Aliisa kokivat ensimmäisen riitansa pian häämatkan jälkeen.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Rohkeat sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen elämänsä alttarilta.

Tiistaina 19. syyskuuta esitetyssä jaksossa seurattiin parien häämatkaa. Esa ja Aliisa lomailivat häiden jälkeen Mallorcalla ja jatkoivat toisiinsa tutustumista helteisissä tunnelmissa. Esa kertoo MTV.fin haastattelussa, että Aliisa pääsi yllättämään hänet loma-aktiviteettien suunnittelussa.

– Aliisa ehdotti, että menemme luolaseikkailulle. Laitettiin märkäpuvut päälle ja lähdimme vedenalaiseen luolaan. Aliisasta tuli esiin yllytyshulluja piirteitä, Esa nauraa.

Matkan ehdoton kohokohta oli kuitenkin pariskunnan patikointireissu.

– Lähdimme luonnonpuistoon ja matka venähti aika pitkäksi. Se oli molempien mielestä sellainen kävely, jolla pääsi tutustumaan toiseen ihan rauhassa. Siinä molemmat oppi toisistaan paljon asioita. Puhuimme ja juttelimme omasta arjestamme.

Pian kotiinpaluun jälkeen tuore aviopari ajautui ensimmäiseen riitaansa. Esan mukaan riidan taustalla oli väsymystä ja pientä nälkääkin.

– Kotimatkalla tuli riitaa illasta. Siinä oli väärinkäsityksiä, joiden takia minä vedin hernettä nenään. Se oli ensimmäinen kovempi keskustelumme. Syynä olivat eroavaisuudet mielipiteissä ja paljon meni varmasti myös väsymyksen piikkiin. Sitä ei vielä tiennyt, että miten toinen käyttäytyy riitatilanteessa ja siinä tuli molemmille yllätyksiä, Esa kertoo tilanteesta.

– Oli tapahtunut niin paljon asioita lyhyen ajan sisällä. Aliisaa alkoi ahdistaa ja hän tarvitsi omaa tilaa. Minä ymmärsin tilan tarpeen väärin, ja siitähän se riita sai alkunsa. Tilannetta piti rauhoittaa ja laittaa jarrua päälle.

Tilanne kuitenkin rauhoittui nopeasti ja pari alkoi rakentaa yhteistä arkea Hyvinkään ja Pieksämäen välillä.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.