Mainos

Ensitreffit-sulhanen avaa häämatkan tapahtumia MTV:lle: ”Puhuimme liiankin avoimesti”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa häitään tanssineet Mari ja Petri viettivät häämatkaansa Berliinissä.

AVAn Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen elämän alttarilta.

Tiistaina 19. syyskuussa esitetyssä jaksossa tuoreet parit suuntasivat häämatkalle. Mari ja Petri jatkoivat toisiinsa tutustumista helteisessä Berliinissä.

– Lähdimme häämatkalle odottavin mielin ja hyvällä fiiliksellä. Siinä vaiheessa ei ollut huolen häivää, taivas oli rajana. Tuntui, että olemme samalla aaltopituudella. Minusta tuntui, että keskustelu Marin kanssa oli helppoa ja pystyimme puhumaan alusta saakka avoimesti, Petri kertoo MTV.fin haastattelussa.

– Halusin tietää tarkemmin, mistä Mari on tehty, mitä hän harrastaa ja kävimme läpi myös ihan yleisiä asioita. Mistä tykkää, mitä inhoaa. Oli paljon asioita, mitä halusi tietää toisesta ja molemmilla oli kova tiedonnälkä. Kun olimme yhdessä 24/7, siinä tutustui ihmiseen aika nopeastikin.

Matkan edetessä kaksikon eroavaisuudet alkoivat nousta esiin, ja Petri sekä Mari myönsivät jaksossa tunnelman latistuneen. Parista alkoi tuntua, että heidän keskustelu eteni ajoittain turhankin vauhdikkaasti.

– Puhuimme matkalla ehkä liiankin avoimesti. Monesti tuntui, että kissa nostettiin liiankin painokkaasti pöydälle, Petri pohdiskelee.

Ensitreffit alttarilla -sarjan seuraavassa jaksossa parit palaavat Suomeen aloittavat yhteisen arjen rakentamisen kotioloissa. Miten Petrin ja Marin yhteinen arki alkaa, se selviää ensi tiistain jaksossa.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.