Mainos

Pettynyt Ensitreffit-Petri eropäätöksestä MTV.fille: "Eikö sitä onnea löytynytkään?"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin mennyt Petri avaa eron jälkeisiä tunnelmiaan MTV.fin haastattelussa.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitsemat puolisot ensimmäistä kertaa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen tarinansa alttarilta.

Tiistaina 17. lokakuuta esitetyssä jaksossa ohjelmassa naimisiin menneet Mari ja Petri kertovat asiantuntija Tony Dunderfeltille päätöksestään erota. Eron syynä ovat Marin ja Petrin lukuisat eroavaisuudet sekä haluttomuus joustaa arjen asioissa.

Petri kertoo MTV.fin haastattelussa, että parin ongelmat alkoivat pian onnellisen hääpäivän jälkeen. Mittavat eroavaisuudet tulevat esiin jo häämatkalla ja kaksikko painiskeli erilaisten piirteidensä kanssa.

– Arki tuntui tulevan aika nopeasti. Keskustelujen kautta selvisi, että olemme erilaisia ihmisiä. Sitä kautta kummallakin meni fiilis, Petri kuvailee.

– Puhdasta riitaa ei syntynyt, mutta mietiskelyä ja alakuloa oli ilmassa. Että eikö sitä onnea nyt löytynytkään. Kun palasimme Suomeen, tunne nousi enemmän ja enemmän pintaan.

Häämatkan jälkeen Petri muutti Marin luokse, mutta avoliitto kesti alle viikon.

– Kumpikaan ei oikein saanut nukuttua ja tilanne alkoi olla räjähdysaltis. Todettiin, että lienee parempi, että lähden kotia kohti, mies summaa.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja