Mainos

Ensitreffit-Mari avaa eropäätöksen taustoja: ”Meiltä puuttuu kemia”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin mennyt Mari avaa eropäätöksen taustoja MTV.fin haastattelussa.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Rohkeat sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja ryhtyvät rakentamaan liittoa alttarilta.

Ohjelmassa häitään tanssinut Mari ei löytänyt onnea ohjelmassa, sillä hän ja aviopuoliso Petri päätyivät eroon noin kuukauden yhdessäolon jälkeen. Mari kertoo MTV.fin haastattelussa, että eron taustalla oli parin keskinäiset eroavaisuudet.

– Kummastelimme, että miten meidät oli ylipäätään laitettu yhteen. Ainakin osa niistä eroavaisuuksista oli sellaisia, mitkä jompikumpi oli merkannut kynnyskysymyksiksi, Mari toteaa.

Mari mainitsee, että parilla oli suuria eroja esimerkiksi arvomaailmassa ja siinä, miten he käytävät rahaa. Myös Petrin aikaa vievä liikuntaharrastus aiheutti närää.

– Yritimme alkaa rakentaa arkea. Kumpikin koetti parhaansa mukaan ottaa toista huomioon. Eroavaisuuksia ilmeni kuitenkin ihan vaikka aikatauluissa ja vuorokausirytmeissä. Ne toivat haasteita alusta alkaen. Yritimme kuitenkin. Halusimme kokeilla yhteiseloa, kun kaikki oli ihan vielä uutta ja ihmeellistä. Miltä tuntuu asua saman katon alla ja pystyykö elämämme muokkautumaan sillä tavalla, että toinenkin elämä mahtuisi siihen mukaan, Mari kuvailee.

– Eropäätös oli kaikkien näiden asioiden summa, joka tehtiin yhdessä. Meiltä puuttuu tietynlainen kemia. Jos sellaista olisi löytynyt, kompromisseja olisi ollut helpompi tehdä. Nyt kumpikaan ei ollut valmis mihinkään sen suurempaan, koska ei tuntunut siltä, että toinen olisi se oikea.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.