Mainos

Ensitreffit-Esa hääyöstä: "Halusin malttamattomana tietää kerralla kaiken"

Esa ja Aliisa tanssivat häitään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Esa kertoo pariskunnan ensimmäisestä yöstä kaksistaan.

AVAn Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja lähtevät rakentamaan yhteistä tulevaisuuttaan alttarilta.

Yksi häitään juhlineista pareista on Aliisa ja Esa, joiden hääpäivään mahtui suuria tunteita. Iloisten onnen hetkien ohella koettiin myös jännittäviä hetkiä, kun Aliisan tunteet purkautuivat vihkimisen jälkeen. Aliisa kuitenkin puhui tunteistaan tuoreelle aviopuolisolleen, joka osasi lohduttaa häntä juuri oikealla tavalla.

– Pientä draamanpoikasta oli, mutta saimme ne puhuttua ja selvitettyä. Häät menivät ihan erinomaisesti, kun molempien olo rentoutui. Myös vieraat ja ainakin oma suku kehuivat ilmapiiriä. Sanoivat, että aivan kuin tavallisissa häissä olisi, Esa kertoo MTV.fin haastattelussa.

Hääpäivän jälkeen pari pääsi viettämään ensimmäisiä yhteisiä hetkiään kahden.

– Oli hämmentävä olo. Että tuossa on tuo toinen ihminen ja nyt olemme naimisissa. Hääpäivä oli niin vauhdikas ja täynnä tiivistä menoa, että hotelliin saapuessa takki oli aika tyhjänä. Ei sitä tilannetta oikein tajunnut. Huoneeseen laskeutui hiljaisuus, Esa muistelee.

– Katseltiin toisiamme ja juteltiin. Jatkoimme tutustumista ja siinähän menikin pitkälle yöhön. Oli kiire tutustua ja malttamattomana halusin tietää kerralla kaiken. Siinä piti ihan sanoa, että eiköhän mennä nukkumaan, ettei mene koko yö harakoille. Todella jännä tilanne. Jotain, mitä ei ole koskaan aiemmin kokenut eikä varmaan tule kokemaankaan.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.