Mainos

Ensitreffit-pari painiskelee kommunikaation kanssa: "Pientä kinaa kerkesi jo tulla"

Markus ja Johanna tanssivat häitään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Häiden jälkeen pariskunta lähti häämatkalle tutustumaan toisiinsa.

AVAn Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja lähtevät rakentamaan yhteistä tulevaisuuttaan alttarilta.

Tiistaina 19. syyskuuta esitetyssä jaksossa tuoreet avioparit suuntasivat häämatkalle. Markuksen ja Johannan häämatkakohde oli Rooma. Pari huomasi nopeasti kulkevansa eri rytmeissä ja etenkin Johannalla oli vaikeaa suhtautua hitaasti syttyvän Markuksen tapaan keskustella.

– Olen itse aika avoin ja puhelias, mutta Markus on tosi paljon rauhallisempi ja vaatii enemmän aikaa avautumiseen. Se oli minulle aluksi vaikeaa, Johanna kertoo MTV.fin haastattelussa.

– Koin, että jos tällaiseen on lähdetty, pitäisi olla heti avoimena. Minua huolestutti, että eikö tuo mies ala puhumaan.

Kommunikaatio-ongelmat aiheuttavat myös pientä närää matkan aikana.

– Kyllä meillä kerkesi siellä jo kinaa tulla. Meillä oli tottumista toisen tyyliin keskustella. Johannalta tulee asiat melko suoraan, mutta itse kommentoin asioita ympäripyöreämmin ja olen vähän rönsyilevämpi. Ehkä siinä oli se suurin haaste, joka näkyi jo häämatkalla, Markus kuvailee.

Johanna myöntää, että kokonaisuudessaan häämatka oli hänelle melkoista tunnemyrskyä. Hän kiittelee Markusta siitä, että tämä pysyi rauhallisena vaikeassa tilanteessa.

– Vaikka meillä oli Markuksen kanssa tosi luontevaa olla alusta saakka, alku oli minulle tosi vaikea. Se heijastui meidän matkaan. Ei todellakaan ollut mikään huono fiilis, mutta olo oli häkeltynyt, enkä oikein tiennyt, miten olla toisen seurassa, morsian kertoo tunnelmistaan.

– Markus kuitenkin näki, että olen tosi hukassa siinä tilanteessa, mutta hän pysyi rauhallisena ja kannustavana, hän summaa.

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin kello 21.00!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.