Tästä syystä sukkien pitäminen sängyssä tekee hyvää sinulle – ja parantaa seksielämääsi

Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka vetävät mukavan sukkaparin jalkaansa ennen nukkumaanmenoa, olet onnekas. Sukkien käyttämisellä on tutkimuksen mukaan positiivisia vaikutuksia terveyteesi, mutta myös seksielämääsi.

Sukkien vetäminen jalkaan ennen nukkumaanmenoa pitää varpaasi lämpiminä, mutta sillä on positiivisia vaikutuksia myös unesi laatuun. Verisuonten laajenemisella on nimittäin tutkittu olevan yhteys siihen, kuinka nopeasti nukahdat.

Vetämällä sukat jalkaasi autat verisuoniasi laajentumaan, mikä lähettää aivoille signaalin, että nyt on aika nukahtaa. Jos kärsit nukahtamisvaikeuksista, sukkien käyttö on helppo apukeino, josta kannattaa lähteä liikkeelle.

Sukkien avulla tyydyttävämpi seksielämä?

Sen lisäksi, että sukat voivat saada sinut nukkumaan paremmin, hollantilaisen Groningen yliopiston tutkimuksen mukaan ne voivat myös parantaa seksielämääsi. Aivokuvauksessa selvisi, että jopa 80 prosenttia pariskunnista, jotka käyttivät sukkia, saavuttivat orgasmin seksin aikana. Sukkia käyttämättömillä pariskunnilla vastaava luku oli 50 prosenttia.

Muista kuitenkin vaihtaa iltaisin sukat puhtaisiin, sillä koko päivän jaloissasi hikoilleet sukat eivät takuulla paranna seksielämääsi, kenties päinvastoin. Samojen sukkien liian pitkään käyttäminen saa myös bakteerit kerääntymään aiheuttaen sieni-infektioita.

Voisivatkohan sukat olla ratkaisu tähän ongelmaan? 


Lähde: Metro 

Lue myös:

    Uusimmat