Tässäkö ovelin Tinder-kikka ikinä? Vitsistä versonut idea hurmaa: "Vallankumouksellista!"

2:38

Brittiläinen sinkkumies Ethan on saavuttanut internetissä mainetta Tinder-niksillään. Nuorukainen keksi, että jos kuvat lataa profiiliin ylösalaisin, naisten on käännettävä puhelimensa ympäri ja silloin vasemmalle pyyhkäisy onkin pyyhkäisy oikealle. Ethanin kikka on riemastuttanut monia.

Yllä olevalla videolla havainnollisetaan leikkimielisesti sitä, miltä deittisovellusten viestittely näyttäisi tosielämässä.

Jos tuntuu, että Tinderissä on hiljaista, kannattaa kokeilla brittiläisen sinkkumiehen Ethanin konstia, kertoo muun muassa Daily Mail -lehti.

Yliopistossa opiskeleva nuorukainen hoksasi, että jos kuvat lataa nettideittipalveluun ylösalaisin, on naisten käännettävä puhelimensa ylösalaisin. Idea on siinä, että tällöin torjuminen eli pyyhkäisy vasemmalle onkin pyyhkäisy oikealle, ja osuma on syntynyt. 

Ethan jakoi ideansa Twitter-seuraajilleen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Näin syntyy se oikea osuma! mies kirjoittaa.

Idea riemastutti monia

Ethanin neronleimaus on kerryttänyt twiitille yli 400 000 tykkäystä ja pikaviestiä on jaettu yli 62 000 kertaa. Moni kertoo kokeilevansa konstia itsekin.

– Tämä on älykästä! kommentoi joku.

– Tässä on mies minun makuuni! Naureskelee toinen.

– Vallankumouksellista, vitsailee kolmas.

Ajatus lähti vitsistä

Ethan itse kertoo Glasgow Live -sivustolle, että kyseessä oli vitsinä syntynyt idea. Ajatus oli pälkähtänyt hänen päähänsä, kun hän oli jutellut ystäviensä kanssa Tinderistä.

Mies on hämmästynyt siitä, miten paljon huomiota hänen twiittinsä on saanut.

– Päätin kirjoittaa ajatuksesta Twitteriin, koska se nauratti minua. Sitten se vain lähti lentoon. En ole oikeastaan itse vielä kokeillut sitä, mutta ehkä vielä teen niin, mies kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja