Tässäkö kaikkien aikojen unelmatyö? Firma hakee työntekijää, jolle maksetaan nukkumisesta

8:08

Patjoja myyvä yritys etsii remmiinsä osa-aikaista harjoittelijaa, jonka pääasiallinen työtehtävä on nukkua. Unelmatyöpaikasta uutisoi New York Post.

Katso yllä olevalta videolta, millaisia vaikutuksia liian vähällä unella voi olla ihmiselle.

Kuinka moni onkaan joskus unelmoinut, että voisi saada palkkaa pelkästään nukkumisesta? Nyt Yhdysvalloissa se voi yhdelle onnekkaalle olla mahdollista!

Patoja myyvä Mattress Firm -niminen yritys nimittäin hakee harjoittelijaa, jonka työtehtävänä on kirjaimellisesti nukkua. Työaika on 20 tuntia viikossa, ja työntekijän on tarkoituksena testata eri sänkyjä.

Nukkumisen lisäksi harjoittelijan täytyy selvittää, mikä on optimaalisin asento säädettävissä sängyssä esimerkiksi television katseluun, puhelimen selaamiseen ja syömiseen.

Pelkän nukkumisen ja sänkyjen testaamisen lisäksi harjoittelijan täytyy tosin jakaa arvosteluja ja videoita sänkykokeiluistaan yrityksen sivuille ja sosiaalisen median kanaviin. Myös kuvien jakaminen, livelähetykset ja haastattelut kuuluvat työtehtäviin.

"Pätevä ottamaan päiväunia ajasta ja päivästä riippumatta"

Työ sijaitsee Houstonissa ja tuntipalkka on 10 dollaria (8,50 euroa). Harjoittelu on toki mahdollista lukea hyväksi myös omassa opinahjossa.

– Jos sinun parhaisiin taitoihisi kuuluu pitkään nukkuminen aamulla, jatkuvat päiväunet sekä intohimo hyvän yön uniin, meillä on harjoittelupaikka sinulle, hakemuksessa sanotaan.

Hakijan täytyykin olla Mattress Firmin mukaan "pätevä ottamaan päiväunia ajasta ja päivästä riippumatta". Tämän lisäksi hakijalta vaaditaan muun muassa 18-vuoden ikää, editointitaitoja ja kiinnostusta muun muassa erilaisia pintoja ja materiaaleja kohtaan.

Jos nukkuminen ei kuitenkaan ole juuri sinua varten, on maailmalla ollut myön monenlaisia muita unelmapestejä tarjolla. Miten olisi työ kissojen hellijänä, palapelien kokoajana tai avocadon maistelijana?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja