7:31

Tässäkö kaikkien aikojen unelmatyö? Matkustele ystävän kanssa ympäri maailmaa ja maistele ginejä

Gininmaistelutyöstä ei makseta palkkaa, mutta luvassa on ystävän kanssa yli 10 000 dollarin matka, jonka kustannetaan kokonaisuudessaan, uutisoi Thrillist.

Katso yllä olevalta videolta keskustelua suomalaisesta, maailman parhaasta ginistä!

Jos pitkäaikainen unelmasi on ollut matka maailman ympäri ja lempijuomasi sattuu olemaan gin & tonic, pääset yhdistämään nämä kaksi asiaa nyt tarjolla olevassa työpaikassa.

– Matkustat –– Mumbaista Hong Kongiin, Pariisista New Yorkiin, Japanista San Franciscoon… mutta et välttämättä juuri tässä järjestyksessä, hakuilmoituksessa kirjoitetaan.

Matkustusreitti ja yksityiskohdat eivät ole vielä täysin selviä, mutta Thrillistin mukaan reissun arvo on näillä näkymin ainakin yli 10 000 dollaria.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Unohtumattomia kokemuksia

Kaikki "työnhakukilpailun" voittajan kulut katetaan maailmanympärimatkalla majoituksesta lentolippuihin ja muihin matkustustapoihin. Mukaan saa myös jonkin verran käyttörahaa.

Luvassa on myös unohtamattomia "kerran elämässä"-kokemuksia, muun muassa maailman parhaimpiin kuuluvissa baareissa.

Eikä matkaan tarvitse edes lähteä yksin, vaan mukaan saa ottaa ystävän! Molempien kalenterin täytyy kuitenkin olla tyhjä elokuun lopun ja marraskuun väliseltä ajalta.

Sometaitoja ja tuntemusta brändeistä

Projekti on saanut innoituksensa kirjailija Jules Vernen romaanista Maailman ympäri 80 päivässä, joten hakijan täytyy olla lukenut tämä kirja.

Tulevan työntekijän täytyy olla myös muun muassa vähintään 20-vuotias, tuntea molemmat brändit hyvin, olla seikkailuhenkinen ja todellinen sosiaalisen median taitaja.

Niin kirjoitus- kuin kuvaustaidot tulevat tarpeeseen, sillä työntekijän on tarkoitus dokumentoida koko matka sekä sosiaaliseen mediaan että blogiin.

Ginien juominen ja somettaminen ei kuitenkaan ole ainoa tehtävä, vaan tarkoituksena on myös kerätä matkalta erityisen juoman valmistukseen tarvittavia ainesosia, kuten yrttejä, kasveja ja mausteita. Juomaa tarjoillaan uudessa Mr. Fogg’sin baarissa.

Hakuaikaa on huomiseen eli maanantaihin 27. elokuuta asti, ja hakemuksen pääsee jättämään täältä.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja