Tässäkö kaikkien aikojen kovin Pokémon Go -pelaaja? Isoisä pelaa jopa 11 puhelimella samaan aikaan – harrastuksella hurja hinta

9:07

Taiwanilaispappa on aikamoinen hardcore-pelaaja, ainakin mitä tulee suosittuun Pokémon Go -peliin. Miehen peliharrastuksesta kertovat LadBible ja Metro.

VIDEO: Mikä Pokémon Go -pelissä viehättää? Katso tutkijan vastaus yltä!

Pokémon Go -pelin huippukausi koettiin vuoden 2016 kesällä ja syksyllä, kun ihmiset ympäri maailmaa hullaantuivat pelistä. Sittemmin suosio on laantunut, mutta pelaajia löytyy edelleen paljon niin lasten, aikuisten kuin senioreidenkin joukosta.

70-vuotias taiwanilaismies kokeili myös ensi kerran Pokémon Go:ta vuonna 2016 lapsenlapsensa opastuksella, mutta on sittemmin hullaantunut pelistä täysin. Niin hullaantunut, että yksi, kaksi tai neljä puhelinta ei edes hänelle riitä.

Chen San Yuan käyttää peräti 11 puhelinta samanaikaisesti Pokémon Go:n pelaamiseen.

Harrastus tulee jo kalliiksi

"Setä Pokémoniksikin" kutsuttu seniori on kiinnittänyt koko puhelinten arsenaalin polkupyöräänsä. Pyörään on kiinnitetty myös generaattori, josta laitteet saavat jatkuvasti virtaa.

Chen ajelee pyörällään ympäri Uusi-Taipein katuja ja puistoja pyydystäen Pokémoneja. Mies on niin rakastunut peliin, että joskus hän palaa kotiinsa pelaamasta vasta aamuneljältä.

Metron mukaan Chenin harrastus maksaa hänelle jo 1 165 dollaria, eli lähes 1 300 euroa kuussa.

Hyödyt voittavat haitat

Seniori itse on kuitenkin sitä mieltä, että pelaaminen on rahan arvoista. Hän uskoo, että Pokémon Go:n pelaaminen auttaa häntä estämään Alzheimerin tautia. Lisäksi Chen on saanut pelin avulla paljon ystäviä.

11 puhelinta eivät tosin miehelle vielä riitä, vaan Chen suunnittelee nostavansa niiden määrän viiteentoista kappaleeseen.

Lähteet: LadBible, Metro

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja