Tom Hanks kommentoi uutta Toy Story -elokuvaa: "He keksivät jotain uskomatonta"

Toy Story -elokuvissa Woody-hahmoa esittävä Tom Hanks hehkuttaa elokuvasarjan neljättä osaa.

Tom Hanks kommentoi uutta Toy Story 4 -elokuvaa BBC:n radiohaastattelussa. Hanks on antanut äänensä Toy Story -elokuvien päähahmo Woodylle jo yli 20-vuoden ajan.

Hanks kuvaili elokuvan viimeisiä kohtauksia koskettaviksi ja äityi jopa sanomaan, että elokuvan loppu on historiallinen hetki.

Toy Story nauhoitetaan olemalla samassa huoneessa tekijöiden kanssa. Kun menin tekemään viimeisiä nauhoituksiani, halusin kääntää selkäni heille, sillä yleensä olemme kasvotusten ja näyttelijä voi katsoa tekijöitä ja puhua heidän kanssaan, mutta en halunnut nähdä heitä ja teeskentelin, että he eivät näe minua, Hanks kertoi BBC:lle tunteikkaasta viimeisestä päivästä.

Elokuvissa Buzz Lightyearin ääninäyttelijänä työskentelevä Tim Allen on kertonut avoimesti elokuvan lopun nostaneen hänen tunteensa pintaan.

– Minun on taisteltava, jotta en herkistyisi. En halua paljastaa mitään, mutta tämä on uskomattoman hieno tarina, Allen on hekumoinut.

Hanks antaa paljon kiitosta sarjan tekijöille. Hänen mukaansa kaikki Toy Story -elokuvat koskettavat katsojia omanlaisella tavallaan.

– Tämä on sanottava kaikista, jotka ovat koskaan työskennelleet Toy Story -elokuvien parissa: He keksivät jotain uskomatonta, Hanks sanoi.

Toy Story 4 on jatkoa rakastetulle animaatiotrilogialle, jonka viimeisin osa ilmestyi vuonna 2010. Elokuvan on uutisoitu olevan Woodyn ja Bo Peep -hahmon välinen rakkaustarina. Elokuvan ensi-ilta on 21. päivä kesäkuuta ensi vuonna.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja