Mainos

Tässä puoluejohtajien veikkaukset vaalitulokseksi

Viisi kahdeksasta puoluejohtajasta ennustaa vaalivoittoa keskustalle. 

MTV:n kaksintaistelutenttien päätteeksi puoluejohtajilta kyseltiin veikkauksia tulevien eduskuntavaalien lopputuloksesta ja edustajien paikkamääristä. 

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän ennusteen mukaan keskusta saa eduskuntavaaleissa 23 prosenttia äänistä ja 50 paikkaa. SDP:n, perussuomalaiset ja kokoomuksen Sipilä asetti arviossaan tasatulokseen.

Alexander Stubbin veikkauksessa kokoomus ja keskusta saisivat yhtä suuren äänisaaliin. 

SDP:n Antti Rinteen veikkauksessa kärjessä on oma puolue 20 prosentin äänimäärällä. Toisena keskusta ja kolmantena kokoomus. 

Perussuomalaisten Timo Soini puhui MTV:n vaalitentissä jatkojytkystä, ja samaan viittaisi myös puheenjohtajan ennustus. Sekä perussuomalaiset että keskusta saisivat 19,2 prosenttia äänistä. 

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö ja vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki ovat samoilla linjoilla veikkauksissaan eduskuntavaalien tuloksista.

Kumpikin veikkaa vaalivoittajaksi keskustaa, Niinistö tosin hieman reippaammalla äänisaaliilla. Myös kärkinelikosta molemmilla on yhtenevä näkemys.

Kristillisten puheenjohtaja Päivi Räsänen povaa myös vaalivoittoa keskustalle, mutta toisin kuin Arhinmäki ja Niinistö, uskoo Räsänen kokoomuksen olevan toiseksi suurin puolue. 

Rkp:n Carl Haglund jakaa Räsäsen ennusteen, mutta veikkaa oman puolueensa yltävän kristillisiä suurempaan paikkamäärään. n

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja