Tässä ovat uuden Hääpäiväkirjat-ohjelman pariskunnat

Hääpäiväkirjat-sarjassa seurataan neljän tavallisen suomalaisen pariskunnan elämää kohti alttaria.

Hääpäiväkirjat-sarja alkaa MTV Katsomossa maanantaina 15. elokuuta. Sarjasta julkaistaan kolme jaksoa viikossa maanantaisin.

Ohjelma seuraa neljän tavallisen suomalaisen pariskunnan elämää häiden alkujärjestelyistä aina hääjuhlaan saakka. Pariskunnat pitävät omaa henkilökohtaista videopäiväkirjaansa matkastaan kohti alttaria.

Sarjassa nähdään, miten hääjärjestelyt jakautuvat parien kesken, onko toisella kovempi vauhti kuin toisella, kuinka paljon kahden morsiamen häiden valmistelu voikin maksaa pukuineen ja meikkeineen, saati odotukset, mitä tulee kahden täysin erilaisen suvun yhdistämisestä naimisiinmenon myötä. Ohjelma huipentuu parien hääjuhlaan..

Ohjelman kertojaääni on radioaalloilta ja tv:stä monille tuttu Esko Eerikäinen. 

Tässä ovat Hääpäiväkirjat-sarjan pariskunnat:

Uusioperheen arkea pyörittävät Tanja ja Niko kutsuvat itseään Syvänniemen Matiksi ja Merviksi, sillä tämä pariskunta ei peittele tunteitaan riidoissa tai rakkaudessa. Tanja on suutuspäissään muun muassa heittänyt puolisoaan perunalla, ja tämän ansiosta Nikolla on kädessään tatuoituna perunankukka. Pariskunta on yhtä aikaa sekä söpö, että räväkkä.

Savolaisia maalaisromanttisia juhannushäitään pari viettää muutaman sadan metrin päässä kotoaan, ja hääyö vietetään omassa makuuhuoneessa. Hoitoalalla työskentelevä Tanja on supliikkinaisia, eikä säästele sanojaan tai kyyneleitään. Putkiasentajana työskentelevä jämerä Niko sanookin, että hänen tuleva vaimonsa on ennemmin överit kuin vajarit. Tinderissä tavanneen parin perheeseen kuuluu yhteensä neljä lasta kummankin aiemmista suhteista. Elämä on perhekeskeistä, ja kaikesta tekemisestä välittyy aito tunne.

Varkautelaiset Nea ja Juuso tykkäävät luksuksesta, ja se näkyy myös heidän eleganteissa häissään. Kauneusalan yrittäjänä työskentelevä pedantti Nea rakastaa luksuslaukkuja ja kenkiä. Asentajana toimiva kujeileva Juuso puolestaan keräilee kelloja.

Perheeseen kuuluu vuoroviikoin myös Juuson kaksi lasta aiemmasta suhteesta, sekä kaksi pientä ja karvaista koiraa. Välillä mennään lasten ehdoilla, kun taas välillä pari viettää vilkasta sosiaalista elämää, reissaa Suomessa ja ulkomailla, sekä nauttii hyvästä ruoasta. Häitä juhlitaan tyylikkäästi kuopiolaisessa hotellissa, ja hääyön pari viettää hotellin sviitissä. Pari haaveilee elämästä Dubaissa, mutta tällä hetkellä työntäyteistä arkea eletään vielä kotimaisessa tehdaskaupungissa.

Espoolaiset Emma ja Nina haluavat perinteiset kirkkohäät. Häiden valmistelut eivät ole sujuneet ongelmitta, sillä naisparin kirkkovihkiminen ei ole kaikkien mieleen. Ihmetystä on herättänyt myös se, että kumpikin haluaa pukeutua upeaan häämekkoon.

Häihin innokkaasti suhtautuva ja organisointikykyinen 27-vuotias Emma on vilkkaasta ja suuresta suomenruotsalaisesta suvusta, kun taas 31-vuotiaan Ninan suku ei juurikaan pidä huomion keskipisteenä olemisesta. Perheeseen kuuluu myös Ove-koira, jonka lempipuuhaa näyttää olevan hääkenkien tuhoaminen. Lapsista haaveilevat Nina ja Emma pitävät tärkeänä, että samaa sukupuolta olevilla pareilla olisi yhtäläiset mahdollisuudet mennä naimisiin perinteisin kirkkomenoin.

Helsinkiläiset Heidi ja Aki menivät naimisiin jo alkuvuodesta, mutta koronan siirtämää hääjuhlaa vietetään kesällä. Kotihoidossa työskentelevä, burn outista toipuva Heidi, 33, sekä lentokentän logistiikkakeskuksessa työskentelevä Aki,40, uskovat, että kohtalo johdatti heidät yhteen.

Pariskunnan yhteinen elämäntapa on ravihevoset, joita heillä on kaksi. Aki ja Heidi haaveilevat, että joskus elanto voisi tulla hevosista, ja parin vapaa-aika meneekin pääosin tallilla hevosten parissa. Kummastakin löytyy syvyyttä ja herkkyyttä, joita hevosten kanssa toimiminen vaatii. Hääjuhlaakin vietetään hevosten keskellä Vermo Areenalla.

Hääpäiväkirjat ma 15.8. alkaen maksuttomassa MTV Katsomossa. Jaksoja julkaistaan kolme viikossa aina maanantaisin.


Lue myös:

    Uusimmat