Minne piilottaisit 10 000 euroa? Ota rahat ja juokse starttaa jälleen – tässä ovat uuden kauden kilpailijat!

Vauhdikas Ota rahat ja juokse game reality on täällä taas! Ohjelma starttaa tiistaina 18.9. klo 21 Maikkarilla.

Ota rahat ja juokse -ohjelmassa kilpailijat saavat tunnin aikaa kätkeäkseen 10 000 euron rahasalkun. Jos etsivät eivät löydä salkkua 30 tunnin aikana, kilpailijat saavat pitää piilottamansa rahat. Onnistuvatko kilpailijat kätkemään rahasalkut ja kestävätkö heidän hermonsa kuulusteluissa? 

Ota rahat ja juokse -ohjelman toisella kaudella etsivät ja kuulustelijat haastetaan entistäkin kovemmin, kun rahasalkkua kätkevät muun muassa nokkelat insinöörikaksoset ja veikeät hevikaverukset Oulusta. Joukosta löytyy myös viekkaat sisarukset ja periksiantamattomat olympialeijonat, jotka laittavat kaikkensa likoon salkun piilotuksessa. Ohjelman juontajana jatkaa Mestareiden mestarista ja Suomen surkeimmasta kuskistakin tuttu Eero Ettala.

Piilotettuja rahasalkkuja etsimään lähtee viime kaudeltakin tuttu yksityisetsivä Ari Huhtinen. Arin parina etsinnöissä toimii virkavapaalle Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikön murharyhmästä jäänyt Kristiina Mikkilä. Kuulusteluissa kilpailijoille piinaavia kysymyksiä esittävät puolestaan rikosylikonstaapelin virasta eläköitynyt Kimmo Keinänen ja 36-vuotisen poliisin uran taakseen jättänyt Juha-Matti Kemppinen.

Tässä ovat uuden kauden kilpailijat!

Linda ja Minttu

Ensimmäisessä jaksossa tosipaikan eteen joutuvat jääkiekkoilijat Linda ja Minttu. Pyeongchangissa 2018 olympiapronssia voittanut jääkiekkoilijakaksikko haluaa voittorahat, jotta voisivat keskittyä jääkiekon pelaamiseen. Palkkaa kiekon pelaamisesta naiset eivät nimittäin juurikaan saa.

2000-luvun alkupuolella Jääkiekkoliiton Tyttöleijona-leireillä toisiinsa tutustuneet kaverukset ovat paitsi hyviä ystäviä, myös maajoukkuepelikavereita sekä leiri- ja kisakämppiksiä jo monen vuoden ajalta. Tällä hetkellä Tampereen liepeillä asuva Linda pelaa hyökkääjänä Ilveksessä ja Helsingissä asuva Minttu puolustajana Espoo Bluesissa.

Jouni ja Jenni

Vantaalainen Jouni ja Keravalla asuva tytär, Jenni, lähtivät ohjelmaan havittelemaan palkintorahoja yhteistä lomamatkaa varten. Mukaan reissuun lähtisivät myös Jennin 3- ja 1-vuotiaat tyttäret.

Yhteistyön isällä ja tyttärellä pitäisi ainakin pelata, sillä Jouni on toiminut Jennin jalkapallovalmentajana koko tämän nuoruuden.

Anssi ja Kai

Pääkaupunkiseudulla asuvat sanavalmiit sähköinsinöörikaksoset, Anssi ja Kai, menevät ulkomuotonsa puolesta identtisistä kaksosista, vaikka identtisyyttä ei virallisesti olekaan tutkittu.

Mahdolliset voittorahat menisivät veljesten yhteisen firman perustamiseen tai purjeveneen hankkimiseen. Purjevene tosin taisi lipsahtaa tilaukseen jo ennen ohjelman kuvauksia!

Joonas ja Katriina

Tinderistä toisensa neljä vuotta sitten löytäneet Joonas ja Katriina käyttäisivät voittorahat tuleviin häihinsä.

Joonas on ammatiltaan liikennelentäjä ja siten tottunut viettämään aikaansa ehkä putkaakin pienemmässä lentokoneen ohjaamossa. Katriina taas lienee tarkkanäköinen optometristin ammatistaan johtuen. Molemmat ovat mielestään loistavia kieroilussa ja valehtelussa. Salkun tiimoilta seikkaillaan parille hyvinkin tutuissa maisemissa.

Jarmo ja Tomi

Oulussa tätä nykyä vaikuttavien hevimieskaverusten, Jarmon ja Tomin, ei tarvitse kauaa miettiä, mihin voittorahat käyttäisivät: matkusteluun ja uusiin kitaroihin tietysti! Tosin ihan ensimmäiseksi he kävisivät kyllä kaljalla.

Talonrakentajan koulutuksen omaava Jarmo ei ole pääkaupunkiseudulla kuitenkaan aivan ummikko, sillä menneisyyteen on mahtunut rakennusmiehen hommia isollakin kirkolla. Tomin vikkelät jalat taas lienevät postimiehen ammatissa hankitut.

Jaana ja Toni

Lähihoitajaksi opiskelevan kolmen lapsen isän, Tonin, arkeen voittosumma toisi kaivattua helpotusta. Muutama euro saattaisi mennä myös miehen omaan musiikkiharrastukseen. Jaana panostaisi lapsien lisäksi yhdessä matkailuun.

Äiti ja poika ovat yhdessä päättäneet myös laittaa siivun mahdollisesta voitosta hyväntekeväisyyteen. Kohdekin on jo valmiiksi tiedossa. Tämän kaksikon heikkous on Helsingin paikallistuntemus, sillä Jaana asuu Keravalla ja Toni Hyvinkäällä.

Petra ja Marko

Helsinkiläiset sisarukset, Petra ja Marko, lähtivät leikkiin pakopelien innoittamana. Ne ovat nimittäin urheilun ohella koko perheen yhteinen harrastus.

Kauppatieteiden maisteriksi opiskelevan Petran harrastuksiin lukeutuu lisäksi ratsastus ja tennis. Ammatiltaan hän on Eduskunnan virkamies. Marko taasen opiskelee elintarviketieteitä yliopistossa ja on ammatiltaan laadunvalvoja. Palkintorahoista suurin osa menisi viisaasti säästöön.

Lilli ja Susanna

Lilli tutustui Susannaan työn merkeissä kolmisen vuotta sitten toimiessaan esimiehenä samassa myyntifirmassa, missä Susanna oli töissä. Siitä lähtien he ovat olleet ylimpiä ystävyksiä. Hauskanpito ei ole kaksikolle vierasta, mutta välillä päätöksien edessä ajaudutaan myös kinastelemaan.

Harrastuksia tämä kaksikko ei kuitenkaan jaa, sillä Lilli on ääretön F1- ja Kimi Räikkös -fani. Susannaa formulat taas eivät juuri kiinnostaa, vaan hänen harrastuksensa liittyvät kuntoiluun ja tottelevaisuuskoulutukseen koiran kanssa. Molemmat naiset asuvat Helsingissä, joten salkun tiimoilta liikutaan tutuissa maisemissa.

Essi ja Ville

Yökerhossa tavannut ja kesällä 2015 avioitunut pariskunta, Essi ja Ville, elävät ruuhkavuosiaan. Siitä pitävät huolen parin 5- ja 3-vuotiaat lapset sekä tuorein, vasta seitsemän kuukauden ikäinen tulokas.

Molemmat tunnetaan julkisuudesta, sillä Essi on vuoden 2009 Miss Suomi ja Ville entinen ammattikoripalloilija, joka on saanut tunnustusta jopa SM-joukkueiden päävalmentajilta ja kapteeneilta Vuoden kehittynein pelaaja -tittelin muodossa. Ammatiltaan Ville on ekonomi ja Essi sairaanhoitaja. Lisäksi Essi tekee juontokeikkoja ja muita esiintymisiä sekä harrastaa koirien kanssa agilitya.

Mikko ja Sari

Viime juhannuksena kihlautunut pariskunta asuu vielä tässä vaiheessa eri paikkakunnilla: Mikko Kouvolassa ja Sari Lahdessa.

Mikko työskentelee koulunkäynninohjaajana alakoulussa ja Sari päiväkodin keittiössä. Arkielämässä tämä yhdessä korista, jääkiekkoa ja pesäpalloa seuraava sekä Muumi-mukeja keräävä pariskunta luonnehtii itseään leppoisiksi heittäytyjiksi, joilla huonoa huumoria ja naurua riittää.

Ota rahat ja juokse MTV3-kanavalla ja Katsomossa tiistaisin 18.9. klo 21 alkaen. Katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

 

Lue myös:

    Uusimmat