Tässä ovat joulun halutuimmat lelulahjatoiveet – vielä ehdit poimia pukinkonttiin!

Pohditko sopivaa lahjaa leikki- tai alakouluikäiselle? Nämä viedään tänä jouluna käsistä!

MTV Uutisten raati listasi tämän joulun pienten lasten lahjahitit. Osa on jo loppunut verkkokauppojen valikoimista, mutta jos pidät kiirettä, ehdit vielä metsästää omasi ennen aattoa. Leluja voi olla saatavilla kivijalkamyymälöissä, vaikka verkon puolella saldo näyttäisikin jo nollaa.

Tämän vuoden suurin hitti ovat erilaiset yllätysmomentin sisältävät lelut. Näissä saaja (eikä ostaja) ei etukäteen välttämättä tiedä, minkälainen lelu pakkauksen tai kuoren alta lopulta paljastuu.

L.O.L Surprise Biggie Pet

LOLBiggiePet

Jo pari vuotta villinneen L.O.L-lelusarjan uutuus on, muihin nukkeihin verrattuna, jumbokokoinen koira, hamsteri tai pupu tarvikkeineen. Perinteiseen L.O.L-tapaan, etukäteen ei voi tietää, mitä kaikkia yllätyksiä suuren pallon sisältä löytyy. Tämä keikkunee hyvin monen lapsen toivelistan kärkipäässä, sillä lelun kohdalla myydään eioota jo ainakin muutaman verkkokaupan kohdalla.

Muita L.O.L-suosikkeja perushahmopallojen lisäksi ovat suuremmat ja hintavammat yllätykset L.O.L Surprise! Pearl Surprise sekä L.O.L. Surprise! Big Surprise.

Hatchibabies

1:30

Muutaman vuoden takaisen Hatchimals-hittilelun päivitetty seuraaja. Interaktiivisen Hatchibabies-lelun mukana tulee nyt myös apuvälineitä, joiden avulla munasta kuoriutuvan lelun kanssa voi leikkiä. Myös näiden kohdalla verkkokauppojen saldo on joissakin kaupoissa punaisella.

Rainbocorns

Rainbocorns
​​​​​​​

Yksisarvismaailmaa hyödyntävä pehmolelu piileskelee sarvella varustellussa ”munassa”. Lelu yhdistää lasten kaksi tämän hetken hittijuttua eli kääntöpaljetit ja yllätyksellisyyden. Etukäteen ei voi tietää, mikä pehmo munasta putkahtaa. Mukana tulee myös kova pikkulelu.

Scruff-A-Luv

Scruff

Vuoden hahmoleluksi valittu yllätyslemmikki jatkaa hittilelujen linjaa. Pahvilaatikossa tulevan lemmikin värin (sininen tai pinkki) voi valita, mutta et voi tietää, onko sisällä ”hylätty” kissanpentu, koiranpentu vai kaninpoikanen. Vetoaa tunteisiin mainonnallaan: ”Nuhjuinen karvapallo muuntuu kylvettämällä suloiseksi lemmikiksi”. Loppunut jo joistakin verkkokaupoista.

Pomsies

Pomsies2

Pomsies on interaktiivinen pehmolelu, jonka voi kietoa hännän avulla minkä tahansa ympärille. Se värisee ja ääntelee, kun sitä silittää. Silmiin syttyvä valo paljastaa, millä tuulella ”lemmikki” on. Myös Pomsiesit on jo osittain myyty loppuun.

Ihmeperhe-lelut

Ihmeperhe

Ihmeperhe 2 -elokuva poiki kauppoihin Ihmeperhe-hahmoja, joita myydään eri kokoisina ja eri toiminnoilla. Yksi suosituimmista hahmoista lienee erikoisvoimia omaava vauva.

Gravitrax

Gravitrax

Gravitrax on itse asiassa rakennussarja, johon on mahdollista hankkia lukuisia eri osia vanhojen kunnon junaratojen tavoin. Näissä eivät kuitenkaan liiku junat vaan kuulat. Lelua mainostetaan opettavaisena, sillä kuulat liikkuvat radalla fysiikan lakien mukaan.

Airhogs Supernova

Airhogs2

Ilmassa leijuva pallo, eli ”liikeohjattava nelikopteri” antaa vaikutelman taikurin apuvälineestä. Kyseessä on kuitenkin drone, jonka liikettä voi ohjata käsillä infrapuna-antureiden kautta. Jo vuosikymmeniä lapsia ilahduttaneet kauko-ohjattavat lelut saavat siis kilpailijan, jonka liikuttamiseen ei tarvita kauko-ohjainta.

My Little Pony -retro

MyLittlePony

Ikisuositusta ponisarjasta on julkaistu 35-vuotissynttäreiden kunniaksi retroversio, jossa ponit näyttävät samalta kuin "kultaisella 80-luvulla". Poneja saa paitsi eri värisinä, niissä on omat tuoksunsa!

Harkitse myös näitä (”bubbling under”):

Twisty Petziä mainostettiin ahkerasti Suomessa alkusyksystä, mutta saatavuus kauppojen valikoimista on toistaiseksi kohtalaisen huono. Kyseessä on siis rannekoru, josta saa muutamalla liikkeellä muotoiltua pienen eläimen.

Fingerlings

Fingerlings-sormiapinat olivat suuressa suosiossa maailmalla viime vuoden jouluna, mutta eivät yltäneet hitiksi Suomessa. Nyt niiden suosiossa on kuitenkin havaittavissa pientä nousua. Apinoiden lisäksi hahmoja on nyt saatavilla muun muassa dinosauruksena, yksisarvisena ja pandana.

Mitkä tahansa kääntöpaljettivaatteet, -tyynyt tai -lelut. Näissä siis paljetit muodostavat kuvion, ja kun vedät kädelläsi kuvion yli, paljetit kääntyvät ja paljastavat toisen kuvion.

Perinteiset Legot sekä pienempien lasten Duplot pitävät myös aina pintansa lahjasuosikkeina. Näissähän myytävien pakettien tarjonta vaihtuu vuosittain, joten aina on uusia settejä tarjolla. Myös Ryhmä Hau -lelut ovat vuodesta toiseen kestosuosikkeja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja