Metsästitkö pari vuotta sitten tuskissasi hittilahjaa? Hatchimals tekee sen taas – uusi muna villitsee lapset tänä jouluna!

1:30

Parin vuoden takainen hittilelu Hatchimals on saanut päivitetyn seuraajan. Hatchibabiesien uskotaan maailmalla loppuvan kaupoista ennen joulua.

Mitä Hatchibabies-muna pitää sisällään? MTV videoi hittilelun sisällön.

MTV uutisoi kaksi vuotta sitten maailmalla joulun hittilahjaksi nousseesta Hatchimals-lelusta. Kyseessä on siis muna, jota hoivaamalla lapsi saa sisällä olevan hahmon kuoriutumaan ulos. Tämän jälkeen sen kanssa voi olla vuorovaikutuksessa eri toimintojen avulla.

Lelut loppuivat kaupoista lukuisissa maissa, ja niin kävi myös Suomen lelukaupoissa. Onnekkaimmat ehtivät saada munansa ennen suursuosion alkamista, mutta moni lapsi jäi ilman hittilahjaa. Hyllyt ammottivat tyhjillään vielä seuraavan vuoden puolelle saakka.

Luvassa uusi "munakriisi"?

Sittemmin Hatchimals-tilanne on tasaantunut ja kaikki halukkaat ovat jo varmasti saaneet omansa. Nyt vastaavanlainen ”munakriisi” saattaa olla edessä myös tänä jouluna.

Yhteistä aiempaan leluun on tietenkin hahmon saapuminen munan sisällä. Kuoriutuakseen se tarvitsee edelleen hoivaamista, mutta tällä kertaa munasta paljastuu myös lelun interaktiiviseen käyttöön tarvittavia lisävarusteita kuten tuttipullo, halikaveri ja helistin. Näiden avulla hahmon kanssa voi leikkiä erilaisia leikkejä, ja se osaa myös toistaa pienen pätkän käyttäjänsä puhetta.

Kuinka Suomessa käy tänä vuonna?

Onko todennäköistä, että hittilelun evoluutio myydään tänäkin vuonna loppuun ennen kuin vanhemmat edes ehtivät aloittaa jouluostokset? Maailmalla näin uskotaan käyvän, mutta Hatchibabies-munaa Suomessa myyvien Toys’R’Usin ja BR-lelujen viestinnästä vakuutetaan, että meillä vastaavaa ei pitäisi tällä kertaa tapahtua.

– Varmistin juuri tuotekehitystiimiltämme, että Suomessa pitäisi olla tänä vuonna myynnissä tarpeeksi Hatchibabieseja, jotta kaikki halukkaat lapset saavat omansa, viestintävastaava Line Camilla Westrup Rasch toteaa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja