Tässä ovat Big Brother Suomi -juontajat!

Big Brother Suomi palaa televisioon syyskuussa.

Sunnuntaina 1. syyskuuta 14 toisilleen tuntematonta tavallista ihmistä suljetaan suorassa lähetyksessä kymmeneksi viikoksi Big Brother -taloon, josta heillä ei ole mitään kontaktia ulkomaailmaan.

BB-talon asukkaiden elämää voi seurata vuorokauden ympäri lukuisista taloon asennetuista kameroista. 

Päivän tärkeimmät tapahtumat nähdään puolitoistatuntisena koosteena joka ilta maanantaista lauantaihin Jimillä ja Ruudussa. Suorassa lähetyksessä vuoropäivin Radio Aallolta tuttu Kimmo Vehviläinen ja Fort Boyard -ohjelmassa kilpaillut radiojuontaja Alma Hätönen puivat päivän tapahtumia vaihtuvien vieraiden kanssa.

– BB:n viikkolähetysten juontaminen on mulle unelmien täyttymys ja sellainen ympyrä sulkeutuu -juttu. Muistan katsoneeni Elinan juontamaa BB:tä kotona ehkä 10 vuotta sitten ja miettineeni, että tota mä haluan tehdä, vitsit BB:tä kun pääsisi joskus tekemään. Ja tässä mä nyt olen, Hätönen iloitsee tiedotteessa.

Big Brother -viikko huipentuu sunnuntai-iltana Redissä kuvattavaan näyttävään Big Brother Suomi Live -lähetykseen, jonka juontaa talossa itsekin asukkaana käväissyt Elina Kottonen.

Lue myös:

    Uusimmat