Mainos

Kissa, jolla on neljä korvaa: Tässä on Batman

Harvinaisen geenimutaation vuoksi nelikorvaisena syntynyt kissa adoptoitiin muutamassa tunnissa. 

Kaikilla supersankareilla on omat erikoisuutensa, niin myös Batman-kissalla. Supersankarin mukaan nimetty kissa kunnioittaa kaimaansa teräväkärkisillä korvillaan – kaikilla neljällä. Löytöeläinkotiin päätynyt kissa kiinnitti välittömästi ihmisten huomion, ja se löysikin itselleen uuden kodin yllättävän nopeasti. 

Korvien mutaatio ei vaikuta kissan kuuloaistiin

Batman teki melkoisen vaikutuksen saapuessaan Pittsburghissa sijaitsevaan löytöeläinkotiin viime kuussa. Löytökotiin saapumisen jälkeen henkilökunta ryhtyi etsimään lisätietoa tästä harvinaisesta geenimutaatiosta. Mutaatio syntyy vain silloin, jos molemmilla vanhemmilla on resessiivinen geenimutaatio.

Kissaa tutkineen eläinlääkäri Todd Blauveltin mukaan kissalla ei ole korvien lisäksi muita poikkeavuuksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sillä on erittäin harvinainen synnynnäinen vika. Se ei todellakaan vaikuta sen kuuloon. En ole koskaan tavannut vastaavaa, lääkäri toteaa.  

Löytöeläinkodin henkilökunnan mukaan Batman on erittäin ystävällinen kissa, joka rakastaa rapsutuksia.

Tämä erityislaatuinen kissa kiinnittikin nopeasti ihmisten huomion, ja se adoptoitiin vain tunti sen jälkeen, kun ilmoitus kotia etsivästä kissasta julkaistiin. Kissan adoptoi supersankareita rakastava pikkutyttö yhdessä äitinsä kanssa. Henkilökunnan mielestä tämä on harvinaista, sillä yleensä kissat saattavat etsiä uusia omistajia monta kuukautta.

– Toivomme, että kiinnostus Batmania kohtaan saa ihmiset pohtimaan löytöeläinten adoptointia. Meillä on monta kissaa ja eläintä, jotka myös etsivät omaa kotia, löytöeläinkodista kerrotaan. 

Video: Oletko jo tavannut Hermanin? Kissan, jonka ilme kertoo kaiken.

1:40

Lähde: ABCNews

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.