Kissan kasvoissa härski yksityiskohta: "Me sanomme sitä ainutlaatuiseksi"

Näin leikkaat kissan kynnet 1:41
Videolla ohjeet kissan kynsien leikkaamiseen.

Daisy-kissan kasvojen kuviointi on aiheuttanut hilpeyttä. Omaa kotiaan odottanut persoonallinen kissa on vihdoin löytämässä kodin loppuelämäkseen.

Australiassa asusteleva 9-vuotias Daisy-kissa on odotellut omaa kotiaan rescue-kissoja hoitavan The Mini Kitty Commune -järjestön hoitajien hellässä huomassa.

Pehmoisen ja suloisen Daisyn kasvoissa on kuitenkin yksityiskohta, joka voi kiinnittää huomion. Joku voisi sanoa kissan kasvoilla olevan kuvion näyttävän penikseltä, kertoo muun muassa New York Post.

– Jotkut sanovat, että sillä on valitettava merkintä kasvoillaan, mutta me sanomme sitä täysin ainutlaatuiseksi, järjestö kuvailee Facebook-sivuillaan julkaisemassaan adoptioilmoituksessa.

Jos julkaisu kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Se on hyvin huoleton, eikä halua paljon. Se rakastaa ihmisä, mutta on ollut myös muiden kissojen kanssa, joten pärjää hyvin oikeaoppisten esittelyjen jälkeen, järjestöstä vakuutetaan.

"Meille on oltu vihaisia siitä..."

Moni ihastui suloiseen Daisyyn kasvojen kuvioinnista huolimatta – tai juuri sen vuoksi. Ilmoitusta on kommentoitu satoja kertoja.

– Minä haluan peniskissan, huudahti eräs.

– Voi luoja, rakastan peniskuviota, ihaili toinen.

Moni on kuitenkin nähnyt kissan kasvoilla esimerkiksi enkelin tai sydämen, ei penistä.  

– Olemme saaneet aika paljon reaktioita vaihdellen siitä, että joidenkin mielestä se on hulvatonta, siihen, että meille on oltu vihaisia siitä, että olemme yhdistäneet sen kasvojen kuvioinnin falliseen kuvakieleen, järjestön edustaja kertoi Unilad-sivustolle.

Ilmoituksen ansiosta näyttää siltä, että Daisy on kuitenkin löytänyt loppuelämänsä kodin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: New York Post, Unilad

Lue myös:

    Uusimmat