Tässä hotellissa vieraat saavat ottaa huoneeseensa kodittoman koiran: "Juuri tarpeeksi aikaa rakastua..."

Haaveissa oma koiranpentu? Ota nämä asiat huomioon koiranpennun hankinnassa 10:35
Haaveissa oma koiranpentu? Ota nämä asiat huomioon koiranpennun hankinnassa

Home 2 Suites -hotellissa asiakas voi saada huoneseurakseen kodittoman koiran. Jo 33 asiakasta on halunnut adoptoida "lomakoiransa"!

Hotelli Mississipissä tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta lomailla koiran kanssa, vaikka asiakkaalta ei omaa lemmikkiä löytyisikään.

Home 2 Suites -hotelli tekee työtä paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen kanssa ja esittelee asiakkailleen aulassaan kodittomia koiria, joita asiakkaat voivat ottaa asumaan huoneisiinsa, kartoo USA Today. Hotellin toiminta perustuu pitkiin asiakkuuksiin.

– Heillä on paljon asiakkaita, jotka asuvat kuukausien ajan lähellä armeijan ja laivaston tukikohtaa. Se on juuri tarpeeksi aikaa rakastua koiraan, eläinsuojan Bianca Janik kuvailee.

Skipper-koira oli hotelliasiakas vuonna 2018. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

33 asiakasta on halunnut adoptoida "lomakoiransa"

Koiraprojekti alkoi lokakuussa 2018. Tähän mennessä 33 asiakasta on käyntinsä päätteeksi halunnut adoptoida "lomakoiransa".

Eläinsuojalla on oikeus kieltäytyä antamasta koiraa perheelle, jos adoptointi vaikuttaa huonolta tai epäsopivalta idealta. He voivat myös ehdottaa perheelle paremmin sopivaa koiraa.

Kaikki koirat eivät sovi hotelliin

Hotelliin eivät sovi millaiset koirat tahansa: niiden täytyy tuntea olonsa mukavaksi kiireisessä ympäristössä.

Chai sai oman kodin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Alexisin uusi omistaja tuli hotelliin bisnesmatkalle. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Eläinsuojeluyhdistys kuitenkin toivoo, että tulevaisuudessa samanlainen projekti voitaisiin laajentaa myös muihin hotelleihin.

Lue myös:

    Uusimmat