Mainos

Tässä he ovat: Tutustu sokkona avioituviin Ensitreffit alttarilla -sinkkuihin!

Ensitreffit alttarilla -ohjelma alkaa tiistaina AVAlla uusin, kolmannen kauden jaksoin. Tutustu nyt ohjelmassa naimisiin meneviin sinkkuihin!

Suosittu Ensitreffit alttarilla jatkuu tiistaina uusin, kolmannen kauden jaksoin. Rakkautta etsii jälleen kuusi rohkeaa sinkkua, jotka antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja tapaavat tulevan puolisonsa ensi kertaa vasta alttarilla. Tuleva kausi esittelee uudet parit sekä uudistuneen asiantuntijatiimin.

Tutustu nyt ohjelmassa nähtäviin sinkkuihin!


Heidi  

                                                                                                      

Heidi on 31-vuotias viehättävä ja taiteellinen nainen, joka työskentelee englannin ja espanjan lehtorina yläasteella. Heidi kuvaa itseään tunteelliseksi tyypiksi ja hänellä ovatkin sekä itku että nauru herkässä.

Tutustu Heidiin lisää täällä.

Milla

Milla on27-vuotias, sosiaalinen ja menevä nainen. Milla matkustelee paljon ja on asunut useampaan otteeseen ulkomailla. Koulutukseltaan Milla on restonomi ja työskentelee tällä hetkellä lentokentällä.

Tutustu Millaan täällä.

Tiina

34-vuotias Tiina on itsensä jo hyvin tunteva nainen. Hän on sanavalmis ja nauravainen. Seikkailunhaluakin löytyy: neljä vuotta sitten Tiina teki yksin maailmanympärimatkan. Hän on koulutukseltaan BBA-tradenomi ja työskentelee pankissa.

Tutustu Tiinaan täällä.

Mikko

30-vuotias Mikko on sosiaalinen, iloinen ja urheilullinen nuori mies. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri ja työskentelee sijoitusasiantuntijana sekä varainhoitajana. Mikko asuu rivitalossa pienellä paikkakunnalla kissansa Äijän kanssa.

Tutustu Mikkoon täällä.

Kimmo

31-vuotias Kimmo kuvaa itseään positiiviseksi, kiltiksi ja huumorintajuiseksi mieheksi. Hän haaveilee ihanasta vaimosta ja lapsista.

Tutustu Kimmoon täällä.

Samuel

Samuel on 32-vuotias, keskustan sykkeessä viihtyvä liiketoiminnan kehityspäällikkö. Hän on opiskellut tuotantotalouden ylemmän korkeakoulututkinnon ja työskennellyt mm. konsulttina.

Tutustu Samueliin täällä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ketkä päätyvät pareiksi ja miten yhteiselo lähtee käyntiin? ENSITREFFIT ALTTARILLA starttaa AVAlla 6.9.2016 klo 21.00!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.