Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -parit! Näin ohjelman sinkut reagoivat kuullessaan elämää mullistavasta uutisesta

0:56
Katso videolta osallistujien reaktiot, kun he saivat tietää olevansa mukana ohjelmassa!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisessä jaksossa esitellään ohjelman sinkut ja selvitetään, kuka avioituu kenenkin kanssa. 

Ensitreffit alttarilla -avausjaksossa otetaan selvää, ketä kauden aikana seurataan ja ketkä ovat toistensa "matchit". Tällä kaudella sarjassa seurataan neljän pariskunnan matkaa häistä kohti yhteistä arkea. Kauden lopussa pariskunnat päättävät, haluavatko jatkaa yhteistä matkaa vai päätyvätkö he avioeroon. 

Asiantuntijoina nähdään viime kaudelta tuttu kolmikko: Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala. Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan ohjelman sinkkuihin.

Tällä kaudella uutena elementtinä tullaan näkemään tuoreiden aviovaimojen tapaaminen keskenään Marianna Stolbow'n johtaessa keskustelua. Myös aviomiehet tapaavat toisensa, ja pääsevät vaihtamaan Kari Kanalan johdolla ajatuksia siltä, miltä avioelämä tuntuu ja miten uudenlainen arki sujuu.

Tässä ovat Ensitreffit alttarilla parit! Ensi viikon jaksossa sinkut kohtaavat tulevan puolisonsa ensimmäistä kertaa alttarilla.

Juudit, 29, ja Tommi, 36

Juudit astelee alttarille Tommin, 36, kanssa. 

Opinto-ohjaajana työskentelevä Juudit on älykäs, rauhallinen ja tiedostava. Hän asuu Turussa tunnelmallisessa puutalossa ja harrastaa boulderointia, kulttuuria ja pyöräilyä.

Tommi työskentelee digitaalisen markkinoinnin tiimiesimiehenä. Tommi on minimalisti, joka pyrkii elämään arkeaan mahdollisimman ekologisesti.

Kati, 29, ja Janne, 33

Kati avioituu Jannen kanssa. Energinen ja nauravainen Kati tartuttaa hyvän tuulensa helposti myös ympärillään oleviin ihmisiin. Aurinkoinen Kati on myös syvällinen ja avoin keskustelija, joka ei pelkää puhua vaikeistakin aiheista. Hän harrastaa urheilua monipuolisesti crossfitin, pyöräilyn, lenkkeilyn ja tenniksen parissa.

Janne on luonteeltaan vakaa ja rauhallinen, mutta hänestä löytyy myös seikkailunhaluinen heittäytyjä. Hän on aktiivinen liikkuja ja viettää paljon aikaa kunto- ja tanssisaleilla. Lisäksi hän harrastaa melontaa, suunnistusta, retkeilyä ja akrojoogaa.

Mira, 32, ja Matti, 35

Mira menee naimisiin Matin kanssa. Pirtsakka, lojaali ja huolehtivainenMira asuu rakkaan koiransa kanssa Järvenpäässä. Hän kokee vahvuuksikseen määrätietoisuuden, sitoutuvuuden ja sen, että hän asettaa läheisensä itsensä edelle.

Sosiaalinen ja empaattinen Matti työskentelee logistiikan parissa ja asuu Pirkkalassa. Vapaa-ajallaan hän seuraa intohimoisesti jääkiekkoa ja jalkapalloa ja harrastaa lisäksi golfia, pyöräilyä, crossfitiä ja ystävien tapaamista.

Emma, 26, ja Tuomas, 29

Emma astelee avioon Tuomaksen kanssa. Joensuulainen Emma harrastaa lukemista sekä koiran ja ystävien kanssa ulkoilua. Hän haaveilee matkoista ympäri Eurooppaa, vaellusreissuista, omasta asunnosta, lapsista ja toisesta koirasta. Hän toivoo myös pääsevänsä opiskelemaan luonto-oppaaksi.

Lähihoitajana työskentelevä Tuomas on avoin, reilu ja suorapuheinen. Hän tietää mitä haluaa ja avaa suunsa nähdessään epäkohtia. Hän asuu Joensuussa yhdessä lemmikkihämähäkkinsä, taistelukalansa sekä rapujensa kanssa.

Uudet Ensitreffit alttarilla -jaksot MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.-6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja