Mainos

Tässä he ovat: Uudet Ensitreffit alttarilla -sinkut esittäytyvät vain MTV.fissä

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudet sinkut esittäytyvät. Katso ketkä menevät sokkona naimisiin.

Suosittu Ensitreffit alttarilla -sarja jatkuu AVAlla tiistaina 5. syyskuuta 2017 uusin, neljännen tuotantokauden jaksoin.

Rakkautta etsii jälleen kuusi rohkeaa sinkkua, jotka antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja tapaavat tulevan puolisonsa ensi kertaa vasta alttarilla. MTV.fi esittelee ohjelmassa naimisiin menevät sinkut jo ennakkoon.

Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -osallistujat

Aliisa

Aliisa on 26-vuotias valovoimainen ja puhelias luonnonlapsi. Hän on ammatiltaan fysioterapeutti, ja nauttii haastavasta työstään lasten ja nuorten parissa. Aliisa toivoo aviopuolisoksi luotettavaa ja reipasta miestä.

Mari

38-vuotias Mari on kotoisin Joensuusta, opiskellut Lontoossa ja asettunut sittemmin Helsinkiin. Hän työskentelee markkinoinnin parissa matkailuyrityksessä. Kotinsa Mari jakaa Uno-nimisen chihuahuan kanssa.

Johanna

Johanna on 32-vuotias turkulainen tradenomi, joka työskentelee vakuutusasiantuntijana. Vapaa-ajalla Johanna lenkkeilee ja tapaa ystäviään, kummilapsiaan ja perhettä.

Petri

Petri on 40-vuotias espoolainen IT-firman kehitys- ja tukitehtävissä työskentelevä mies. Urheilu kuuluu vahvasti Petrin päivittäiseen elämään: hän treenaa kuudesti viikossa ja pyöräilee työmatkat.

Esa

Puhelias Esa on 29-vuotias savolaismies, jolla on huumori herkässä. Hän asuu itse remontoimassa kodissaan kolmen koiransa kanssa. Liikkuminen on Esalle tärkeää, ja hän harrastaakin monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja.

Markus

Porvoolainen 39-vuotias Markus työskentelee sosiaaliohjaajana. Vapaa-ajalla mies on mukana ay-toiminnassa ja soutaa kirkkovenettä. Rinnalleen Markus etsii itsestään huolta pitävää, naisellista naista.

Ensitreffit alttarilla alkaa tiistaina 5.9.2017 klo 21 AVAlla. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.